fbpx

FRISS HÍREK

Nagy Blanka bugyiján csámcsognak a keresztény újságírók

- Advertisement -

A HVG szúrta ki, hogy Pilhál Tamás és Pilhál György, a magukról elnevezett Pilhál Művek Facebook oldalon Nagy Blanka szoknyája alá merészkednek. Ugyan nem valójában, de egy rosszul sikerült fotóval gúnyolják ki a keresztény-konzervatív körökben már jól megalázott kiskunfélegyházi diáklányt, aki arról híresült el, hogy nem igen fogja vissza magát, ha tüntetésen mond beszédet. És egyre növekszik ismertsége, miután nyeri a pereket a fideszmédia ellen.

Szóval ha már a fotós úgy kapta le, ahogy, legalább, aki újságírónak tartja magát, ne tette volna ki így a fotót, ráadásul éppen azzal a szándékkal, hogy megmutassa: „villantott” egyet Blanka. Igen, a ruhája valóban felcsúszott ülés közben, azonban nyilván nem szándékosan tárta a világ elé fehérneműjét. Pilhálék ezzel a felirattal tették közzé a fotót, és ez volt az igazán otrombaság:

„TRÁGÁRKA VILLANT.
A magyar Sharon Stone, avagy Elemi ösztön a Szemkilövetőpártban.”

Nagy Blanka a DK EP-választási kampánynyitó rendezvényén szólalt fel. A HVG a fotót az oda nem való részt levágva adta közzé.

Hasonló cikkünk:  Javaslat született a könyvek árkedvezményének tilalmára, pár napot adtak csak egyeztetésre

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...