fbpx

FRISS HÍREK

Veszélyes szórakozás folyik szombatonként a nagy Tesco előtti főúton

- Advertisement -

Jó ideje folyik már illegális gyorsulási verseny a nagy Tesco előtti útszakaszon. Még a vízműdomb körül is lehet hallani az autók, motorok hangját. Így zavaró is, nem csupán veszélyes. Szombaton 21-22 óra környékén kezdenek itt gyülekezni a – főként tuningolt autós – fiatalok, és nem egyszer hajnalba nyúlóan nyomják a gázt a főúton. A körforgalom és a nem működő lámpás kereszteződés között van a „pálya”. A városból kifelé kezdik nyomni a gázt a körforgalom után. Az autósok dudálással jelzik, hogy mikortól indul a verseny, és füstfelhőbe burkolózva tűnnek el a messzeségbe a „versenyzők”. Olvasónktól felvételeket is kaptunk.

Természetesen a 90 km/h nekik nem határ, és ami a legveszélyesebb ebben, hogy közben mit sem sejtő autósok is közlekednek az útszakaszon. A motorosok ugyanezt teszik, csak ők gyorsabban suhannak, ráadásul nem egyszer egy keréken előzgetnek, miközben szemből is jön a forgalom.

Hasonló cikkünk:  Sok ágat levágtak az 52-es főút melletti fákról

A Tesco parkolójában sem óvatoskodnak a gázzal, és a guminyomok arról tanúskodnak, hogy van itt rendszeresen gumiégetés is.

Természetesen megkeressük majd az áruházat, hogy olvasatukban hogy néz ki ez a történet. Itt tesszük hozzá, hogy a fiatalokkal azért abban a tekintetben nem járnak rosszul, hogy a veszélyes szórakozás előtt itt vásárolnak be italból és ropogtatókból. A rendőrséget is megkeressük, hogy tudnak-e arról, mi folyik itt szombatonként, és, hogy veszélyesnek tartják-e közúton az ilyesmit.

Kapcsolódó cikkünk: 

Itt a Tesco válasza az illegális gyorsulásokra

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...