fbpx
24.3 C
Kecskemét
2021. június 12., szombat
KecsUPKecskemétenVeszélyes szórakozás folyik szombatonként a nagy Tesco előtti főúton

FRISS HÍREK

Veszélyes szórakozás folyik szombatonként a nagy Tesco előtti főúton

Jó ideje folyik már illegális gyorsulási verseny a nagy Tesco előtti útszakaszon. Még a vízműdomb körül is lehet hallani az autók, motorok hangját. Így zavaró is, nem csupán veszélyes. Szombaton 21-22 óra környékén kezdenek itt gyülekezni a – főként tuningolt autós – fiatalok, és nem egyszer hajnalba nyúlóan nyomják a gázt a főúton. A körforgalom és a nem működő lámpás kereszteződés között van a “pálya”. A városból kifelé kezdik nyomni a gázt a körforgalom után. Az autósok dudálással jelzik, hogy mikortól indul a verseny, és füstfelhőbe burkolózva tűnnek el a messzeségbe a “versenyzők”. Olvasónktól felvételeket is kaptunk.

Természetesen a 90 km/h nekik nem határ, és ami a legveszélyesebb ebben, hogy közben mit sem sejtő autósok is közlekednek az útszakaszon. A motorosok ugyanezt teszik, csak ők gyorsabban suhannak, ráadásul nem egyszer egy keréken előzgetnek, miközben szemből is jön a forgalom.

A Tesco parkolójában sem óvatoskodnak a gázzal, és a guminyomok arról tanúskodnak, hogy van itt rendszeresen gumiégetés is.

Természetesen megkeressük majd az áruházat, hogy olvasatukban hogy néz ki ez a történet. Itt tesszük hozzá, hogy a fiatalokkal azért abban a tekintetben nem járnak rosszul, hogy a veszélyes szórakozás előtt itt vásárolnak be italból és ropogtatókból. A rendőrséget is megkeressük, hogy tudnak-e arról, mi folyik itt szombatonként, és, hogy veszélyesnek tartják-e közúton az ilyesmit.

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....