fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Veszélyes szórakozás folyik szombatonként a nagy Tesco előtti főúton

- Advertisement -

Jó ideje folyik már illegális gyorsulási verseny a nagy Tesco előtti útszakaszon. Még a vízműdomb körül is lehet hallani az autók, motorok hangját. Így zavaró is, nem csupán veszélyes. Szombaton 21-22 óra környékén kezdenek itt gyülekezni a – főként tuningolt autós – fiatalok, és nem egyszer hajnalba nyúlóan nyomják a gázt a főúton. A körforgalom és a nem működő lámpás kereszteződés között van a „pálya”. A városból kifelé kezdik nyomni a gázt a körforgalom után. Az autósok dudálással jelzik, hogy mikortól indul a verseny, és füstfelhőbe burkolózva tűnnek el a messzeségbe a „versenyzők”. Olvasónktól felvételeket is kaptunk.

Természetesen a 90 km/h nekik nem határ, és ami a legveszélyesebb ebben, hogy közben mit sem sejtő autósok is közlekednek az útszakaszon. A motorosok ugyanezt teszik, csak ők gyorsabban suhannak, ráadásul nem egyszer egy keréken előzgetnek, miközben szemből is jön a forgalom.

Hasonló cikkünk:  Rögtön indítás után lehalt a Járóbeteg Irányítási Rendszer Kecskeméten

A Tesco parkolójában sem óvatoskodnak a gázzal, és a guminyomok arról tanúskodnak, hogy van itt rendszeresen gumiégetés is.

Természetesen megkeressük majd az áruházat, hogy olvasatukban hogy néz ki ez a történet. Itt tesszük hozzá, hogy a fiatalokkal azért abban a tekintetben nem járnak rosszul, hogy a veszélyes szórakozás előtt itt vásárolnak be italból és ropogtatókból. A rendőrséget is megkeressük, hogy tudnak-e arról, mi folyik itt szombatonként, és, hogy veszélyesnek tartják-e közúton az ilyesmit.

Kapcsolódó cikkünk: 

Itt a Tesco válasza az illegális gyorsulásokra

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...