Itt a Tesco válasza az illegális gyorsulásokra

0
Hirdetés

Vasárnap írtuk meg, hogy már jó ideje veszélyes illegális versenyek zajlanak többek között a nagy Tesco előtti útszakaszon is. A rendőrség már válaszolt kérdéseinkre. És bár valóban többnyire eldöntendő kérdéseket tettünk fel, azt hittük, azért nem csupán igennel vagy nemmel válaszolnak ezekre. Jó kis sorminta lett a válaszokból. Most a Tesco is megküldte válaszát. Azt írják, hogy

“A Tesco parkoló területén belül történő bármilyen jogsértés esetén az áruház értesíti a rendőrséget. Az elmúlt években az említett témakörben szabálysértést nem tapasztaltunk, vásárlói  panasz nem érkezett az áruházhoz. A gyorsulások helyszínéül használt 5-ös főút nem a TESCO tulajdona. Ettől függetlenül az áruház vezetője korábban már jelezte a problémát a Kecskeméti Rendőrkapitányságnak.”

Egyelőre ennyi. Minden bizonnyal futunk majd újabb köröket a témában. Mert feltételezhetően, akik ott produkálják magukat, nem tapasztalnak nagy szigort senki részéről sem, így nyugodtan folytathatják a mit sem sejtő autósok között a versengést, és az egy keréken motorozást.

Hirdetés

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft