fbpx
2 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A Momentum kecskeméti szervezetében folytatja a NER ellensége, az ex-NAV-os Vancsura

- Advertisement -

A KecsUP-hoz eljutott információkat megerősítette a helyi szervezet vezetője, Bodrozsán Alexandra. E szerint Vancsura István a kecskeméti Momentumban folytatja a politizálást. Akkor lett országosan ismert, amikor azzal állt a nyilvánosság elé, hogy az adóhatóság ( amelynek főosztályvezetője volt ) tudatosan szétveri a Kiemelt Ügyek Igazgatóságát, amely évente 70-100 milliárd forintos áfacsalásokat göngyölített fel. Azonnal a hatalom ellensége lett, de elrettenteni nem tudták. Többször is pert nyert a NAV ellen.

Bodrozsán Alexandra így nyilatkozott hírportálunknak:

„Mi momentumosok, mindig azt hangoztattuk, hogy ne féljetek! Ő nem rettent meg, szembeszállt, és pontosan ilyen emberekre van szükség a magyar politikai életben. Tégláról téglára fogjuk lebontani a NER erődítményét!”

Vancsura István a 2014-es önkormányzati választáson Kecskeméten az LMP színeiben indult, akkor a 8. egyéni választókerületben 6,69%-kal az utolsó helyen végzett. Az LMP-ből a 2018-as országgyűlési választás után lépett ki.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...