fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Pocsék meló: egy napig sem bírta a „kijavított” burkolat

- Advertisement -

Igazán nagyra értékeljük, hogy keddi cikkünk után megjelentek a munkások a Beretvás közön, és betömték azt a lyukat, ahol többen is defektet kaptak. Ennél már csak az lett volna felemelőbb, ha jó munkát végeznek. Vagy akkor végzik, amikor erre alkalmas az időjárás. Bármi is történt, ami miatt nem sikerült a művelet: a szakszerűtlenség.

Olvasóink közül többen is jelezték cikkünk hatására, hogy a foltozás pocsékul valósult meg, mert egy nap alatt újra lyuk tátong az aszfalton. A magunk részéről reméljük, hogy a 2.0-ás verziója jobban sikerül a munkának, és tartósabb lesz a kátyú eltüntetése. Azt is reméljük, hogy a többi általunk mutatott kátyú is eltűnik majd a városból. Azt meg különösen, hogy a Beretvás közben bemutatott próbálkozás ( és ha van még több ilyen hely is ) nem érnek senkinek sem prémiumot.

Hasonló cikkünk:  “K..va nagy kátyú”-s tábla és aláírásgyűjtés - így akciózik az ellenzék útügyben

Azért megmutatjuk az előtte és utána fotókat, hadd legyen elriasztó példa, hogy hogyan ne történjenek az útjavítások Kecskeméten.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...