Kecskeméti fejlesztő készített Orbánék számára kínos játékot mobilra

0
Hirdetés

Egy kecskeméti fiatal gondolt egyet, és videojátékot készített a száraztészta-átadásból.

Felkerült a Google Play-re egy Száraztészta nevű játék, amiben Jakab Pétert, a Jobbik frakcióvezetőjét kell irányítanunk: a cél az, hogy Orbán Viktorhoz eljuttassunk egy csomag száraztésztát.

A hangulatos zenével, parlamenti háttérrel megáldott játék alapvetően Mario-stílusú, de vannak ügyességi részek is benne, nem beszélve az olyan kihívásokról, mint Németh Szilárd megetetése „Mekdánelc”-szel. A pálya során 50 forintosokat érdemes gyűjtenünk, arra viszont vigyázni kell, hogy ne lépjünk bele a „bajszos szarba”, mert akkor kezdhetjük újra szintet.

Hirdetés

A játék hossza hűen tükrözi egy kormánypárti javaslat megtárgyalását majd kétharmados megszavazását, az első próbálkozásokkal együttvéve is 5 perc alatt végeztem. A pálya végén ott vár Orbán Viktor miniszterelnök, és –nem lövöm le a poént-, mond valamit Jakab Péternek.

Az alkalmazás amennyire egyszerű, annyira korrekt kivitelezésű is, kár, hogy nincs több pálya, még több közéleti ráutalással. A játékot Jakab Péter Facebook-oldalán láttuk megosztva, a politikus azt írta, egy kecskeméti fiatal érdeme a program, és ebben nehezebb Orbánig eljutni, mint a valóságban.

Androidra innen lehet letölteni, az App Store-ban nem találtuk.

(via Alfahír)

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft