fbpx

FRISS HÍREK

A Szövetség jelöltje Photoshoppal igyekszik felvenni a versenyt

- Advertisement -

Úgy tűnik, a Szövetség a Hírös Városért Egyesületben is értik még a mókát. Az egyik fiatal jelöltjük, Józsa Bálint ( 5. választókerület ) a képmanipulálás módszerével próbája meg felvenni a versenyt kormánypárti riválisával, B. Tóth Katalinnal. Ha már ő nem kap meghívást bizonyos sajtóeseményekre, ellentétben a fideszes versenyzővel. „Boldog”ságában posztolt egyet, amelyen azt írja, óriási megtiszteltetés volt, hogy ott lehetett a Muraközy-emléktábla avatásán, amelyet amúgy az önkormányzati szabályok kikerülésével tettek meg. Józsa Bálint ezt írta:

„Hatalmas” megtiszteltetés ért, hogy jómagam is részt vehettem Muraközy János halálának 127. évfordulójára szervezett megemlékezésen és emléktábla avatáson, ahol Polgármester Asszonnyal, Hörcsök Imrével és B. Tóth Katalinnal közösen vettünk részt.

Ugyan kicsit tartottam tőle, hogy az esemény egy kampányrendezvény lesz, hogy hirdessék a politikai ellenfelemet. Szerencsére nem ez történt, mint ahogy ez a a képeken is látszik, nekem is volt lehetőségem ott lenni.”

Majd fotókat is posztolt az eseményről.

Hasonló cikkünk:  Betegség miatt új jelöltje lett a Szövetségnek Hetényegyházán

B. Tóth Katalin kormánypárti jelölt mostanában gyanúsan sokat tűnik fel a polgármester mellett. Ott volt a kórházi ajándékcsomagok átadásán, osztott kenyeret a főtéren, és most az emléktábla avatásán is szerepelt. Mindegyik eseményen ott volt az önkormányzati sajtó is, így közpénzen népszerűsítik új jelöltjüket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...