fbpx
11.6 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

A Szövetség jelöltje Photoshoppal igyekszik felvenni a versenyt

- Advertisement -

Úgy tűnik, a Szövetség a Hírös Városért Egyesületben is értik még a mókát. Az egyik fiatal jelöltjük, Józsa Bálint ( 5. választókerület ) a képmanipulálás módszerével próbája meg felvenni a versenyt kormánypárti riválisával, B. Tóth Katalinnal. Ha már ő nem kap meghívást bizonyos sajtóeseményekre, ellentétben a fideszes versenyzővel. „Boldog”ságában posztolt egyet, amelyen azt írja, óriási megtiszteltetés volt, hogy ott lehetett a Muraközy-emléktábla avatásán, amelyet amúgy az önkormányzati szabályok kikerülésével tettek meg. Józsa Bálint ezt írta:

„Hatalmas” megtiszteltetés ért, hogy jómagam is részt vehettem Muraközy János halálának 127. évfordulójára szervezett megemlékezésen és emléktábla avatáson, ahol Polgármester Asszonnyal, Hörcsök Imrével és B. Tóth Katalinnal közösen vettünk részt.

Ugyan kicsit tartottam tőle, hogy az esemény egy kampányrendezvény lesz, hogy hirdessék a politikai ellenfelemet. Szerencsére nem ez történt, mint ahogy ez a a képeken is látszik, nekem is volt lehetőségem ott lenni.”

Majd fotókat is posztolt az eseményről.

Hasonló cikkünk:  A Momentum és a Jobbik nem köt szövetséget az ellenzéki Szövetséggel a választásra Kecskeméten

B. Tóth Katalin kormánypárti jelölt mostanában gyanúsan sokat tűnik fel a polgármester mellett. Ott volt a kórházi ajándékcsomagok átadásán, osztott kenyeret a főtéren, és most az emléktábla avatásán is szerepelt. Mindegyik eseményen ott volt az önkormányzati sajtó is, így közpénzen népszerűsítik új jelöltjüket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...