fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

ATM automaták kecskeméti csatája

Dr. Tóth Szilárd ezúttal nem mémként, hanem a valóságban állt oda egy kartonból készült ATM automatához a vacsiközi posta előtt. Programjának egyik pontja az, hogy a körzetének pénzkiadó automatát jár ki, és képviselőként az első dolga az lesz, hogy ez megvalósuljon. Mindezt a szolgáltató önkormányzat nevében. Az eddigi fideszes képviselőnek ez nem sikerült.

Az itt lakóknak, ha készpénzre van szükségük, utazniuk kell, hogy találjanak egy ATM automatát. Ez nem állapot. Ezen változtatni fogok. Egyeztetni fogok az illetékesekkel, és végre lesz pénzkiadó automatája az itt lakóknak

– mondta el dr. Tóth Szilárd, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjelöltje.

Kohajda László, Lejer Zoltán polgármesterjelölt, dr. Tóth Szilárd, Gulyás Zoltán. A képen látható képviselőjelöltek körzeteiben nincs ATM automata.

Ahhoz, hogy ATM létesüljön, egy pénzintézet több szempontot is számításba vesz. Van-e a környéken biztonságos hely? Milyen távol van a legközelebbi automata? Mennyien vennék igénybe, és megtérülne-e a kiépítés? Ha mindenre megnyugtató a válasz, akkor pedig a telepítés több millió forintos költségét be kell építeni az üzleti tervbe.

Ahol varázsütésre megy minden

A kormánypárti oldalon ezt nem aprózták el. A szuperképességekkel rendelkező dr. Papp Zoltán mentőtiszt azt közölte a közösségi médiában, hogy sikeresen tárgyalt, és az OTP újra üzembe helyezi a hetényi ATM-et. Ami információink szerint csak az iskolában folyó munka idején nem működik, de ahogy végeznek, ismét használható lesz mindeféle tárgyalás nélkül is.

Hasonló cikkünk:  Petőfi is besegített a rendőröknek a közúti ellenőrzésbe
Hasonló cikkünk:  Kecskemétnek idén is lenne esélye bekapcsolódni a világ fősodrába

Saját támogatója cáfolja dr. Papp Zoltánt

Szóval a jelölt szeretett volna hencegni egy kicsit, de ekkor jött segítségére a támogatója ( aki szerint nem pártot, hanem embert kell választani dr. Papp Zoltán esetében ), és megírta, hogy nem is ő intézte, csak megkérdezte, hogy mikor üzemel újra, és valójában ezt akarta megfogalmazni. Csak az lett belőle, hogy ő tárgyalta le. Ezt a csatát majd megvívják ők ketten. Korábban megírtuk, hogy dr. Papp Zoltán magánember kérésére azonnal ugrott a városi főkertész, és segített megvalósítnai még a választás előtt a Fidesz-KDNP indulójának egyik ígéretét.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...