fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Papp Zoltán mentőtiszt politikai programjához asszisztált a városháza

- Advertisement -

Ahogy nézi az ember, hogy mi történik körülötte, mostanában olyan érzése lehet, mintha a Fidesz-KDNP jelöltjei a sajátjukként kezelnék a városházát és annak apparátusát.

Előbb Kovácsné Bozóky Rita hozta kellemetlen helyzetbe a polgármestert nagy igyekezetében. Akinek szólt, és rögtön aszfaltozták a Zápor utcát. Majd a barátnő, volt osztálytárs, jelölt úgy tüntette fel, hogy még nem is képviselő, máris el tudta intézni, mert csak akarni kell.

Most Papp Zoltán mentőtiszt ugrasztotta a város főkertészét. Az meg asszisztált, és ezzel megvalósította ( nyilván a városháza engedélyével ) még a választás előtt a Fidesz-KDNP ( bár a Facebook oldalán ezt nem reklámozza ) jelöltjének egyik ígéretét.  Ugyanis programja szerint minden született gyermek után fát ültetne a városrészben. Most azt közölte, hogy kérésére a főkertész már ki is ment, megnézték a helyet, minden rendben.

Ráadásul már lesz is faültetés, természetesen a választás előtt 8 nappal.

Papp Zoltán Facebook oldala

És mindezzel egy újabb jelöltet emelt ki az önkormányzat a többi közül, és igyekszik őt is jobb fényben feltüntetni.

Hasonló cikkünk:  Vélemény a polgármesteri beszédről: "Ezek saját szabadságukat féltik!"

Mielőtt turbókommentelőnk megírná, hogy így kell ezt csinálni, és olyan tökös a jelölt, hogy még senki, de máris ereje van, leszögeznénk, hogy lehet ezt csinálni, és sugallni, előnyhöz juttatni valakit, csak baromira nem illik, sőt, súrolja a jogszabályokat. Olyan ez, mint amikor gazdasági versenyben az egyik szereplő jogtalan előnyhöz jut. No persze, azzal is lehet érvelni, hogy bármelyik magánember ültethet fát, és a hivatal azonnal szalad helyszíni szemlére, de azt olvasóink közül talán kevesen hinnék el.

Nem lennénk meglepődve, ha két ilyen eset után már valaki pert indítana hivatali visszaélés gyanúja miatt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...