fbpx
2.5 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

Kohajda László utcabált hirdetett, aztán kitették a katonatelepi Facebook csoportból

Katonatelepre is elér a Hi-Kecskemét láz. A hagyományos szüreti napot a hétvégén már az új módi szerint szervezik meg, de kimaradt belőle az utcabál. Pedig ezt a szórakozási formát sokan szeretik, és többen nehezményezték is, hogy este nyolckor már lámpaoltás lesz a program szerint. Kohajda László képviselőjelölt ( Szövetség a Hírös Városért Egyesület ) erre fel a kezébe vette a dolgokat, és megírta a Katonatelepi Közügyek Facebook csoportba, hogy közkívánatra mégis lesz utcabál. Szóval ezt írta a csoportban:


Majd a poszt után hirtelen eltűnt Kohajda László a csoportból. Úgy tudjuk, hogy párját pedig korlátozták október 2-ig. Azt a tájékoztatást kapta az adminisztrátoroktól, hogy véletlenül tették ki, de a cikk írásakor még mindig nem tagja a csoportnak. Ráadásul – nyilván véletlenül – úgy történt, hogy a gyomros után jött a fideszes jelölt, Fekete Gábor, és a nyilvánosság előtt kedvesen közölte egy kommentben, hogy szuper az ötlet, és segít a szervezésben. Ezt írta:

Hogy az utcabált biztos meg tudd szervezni, felhívtam a Katonatelepi Sportegyesület elnökét és megkértem, hogy a közterület-használati kérelmébe vegye bele az utcabál rendezését is, ugyanis az egyesület már korábban leadta a kérelmét (bejelentését), így csak az őáltala kért eseményeket lehetett volna a Katona Zsigmond emlékparkban megtartani. A sportegyesület elnöke nagyon készséges volt és a kérelmet módosította. Most már közterület-használat szempontjából nincs akadálya az esti mulatság megszervezésének.

Hasonló cikkünk:  Beültették egy szerkezetbe, aki nem használt biztonsági övet Kecskeméten
Hasonló cikkünk:  “Reggel mindenki 3-3 kiló cukorral jön be dolgozni” - kecskeméti kiskereskedők az árstopos termékek hatásáról

Csakhogy erre már Kohajda László nem tudta megválaszolni, hogy köszöni szépen, de beadott minden kérelmet, vagyis sínen van a szervezés. Kohajda László a KecsUP-nak elmondta, hogy a helyi közügyekről szóló csoportból úgy tiltották ki, hogy a szabályzatot nem szegte meg. Azzal sem lehetett gond, hogy egy eseményt hirdet, hiszen a Hi-Kecskemét programját is feltöltötték ide.

Nem ez az első fura eset ebben a csoportban. Még régebben megírtuk, hogy Falu György jelenlegi képviselő Buga Jakab álnéven figyelte a csoport életét. Annak ellenére, hogy kifejezetten tilos álnév mögé bújva jelen lenni a csoportban.

A csoport szabályzatából az derül ki, hogy a csoportot Falu Györgyre szabták, és az ő munkáját hivatott segíteni.

Kohajda László bátran megosztotta elképzelését. Már nem tagja a csoportnak.

UPDATE!

Közben érkezett egy komment a csoportban az ügyet firtató bejegyzéshez. Íme:

Vagyis, akit elítéltek hazugságért, az maradhat a csoportban.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...