Havi két gombóc fagyi ára, és még hatékonyabb lehet a KecsUP!

0
pxhere.com

Bizonyára észrevették hűséges olvasóink, hogy cikkeink végén megjelent egy támogatási lehetőség. Amely két részből áll. Egy egyszeri felajánlásból és egy rendszeres havi támogatásból. Nem véletlenül élesítettük ezt.

Ez csak egy képkivágás, a támogatást a cikk után lehet indítani

Azt talán ecsetelni sem kell, hogy miért nem dúskálunk a pénzben. Mi nem kapunk sok-sok millió forint közpénzt, nem vagyunk kitömve önkormányzati és állami hirdetésekkel, így minden forintért meg kell küzdenünk. Mégis sok ezer ember olvas minket naponta, és híreink eljutnak egy szélesebb közönséghez. Kapunk sok témajavaslatot, információt, fényképet üzenetekben. Hozzánk fordulnak olyan esetekben is, amelyekben sajtóként nem tudunk segíteni, de úgy tekintünk ezekre is, mint a bizalom, a remény egyik megtestesítőjére. Köszönjük e helyről is.

Most azonban azzal a kéréssel fordulunk olvasóinkhoz, hogy segítsenek minket abban, hogy a következő években még hatékonyabban végezhessük munkánkat. Nagy terveink vannak. Bővíteni szeretnénk a tartalmat, és terjeszkedni szeretnénk a térképen.

Szeretnénk kitekinteni a környező településekre. Több hír, több fotó, több videó színesebb KecsUP-ot jelent. Szóval lehet terjeszteni, lehet mondani ismerősöknek, rokonoknak, hogy tessék olvasni minket, mert sosem lehet tudni, mikor jelennek meg ügyek, események az ő falujukból, városukból. Ennek a terjesztése még csak pénzbe sem kerül.

Hasonló cikkünk  Meghalt Larry Flynt, aki a falig elment az USA-ban szólásszabadsági kérdésekben
pexels.com

És akkor a piszkos anyagiak. Ahhoz, hogy hatásosabbak legyünk; hogy még több ügyet fel tudjunk dolgozni; hogy több eltitkolt információt meg tudjunk szerezni, szükség van az olvasók segítségére is.

Csupán havi két gombóc fagyi ára, és az eddigieknél is nagyobb erőt tudunk mutatni.

Nem kell mást tenni, mint a rendszeres támogatásnál minimum az 500 forintot választani, és a PayPal-os beállítást elvégezni. Utána minden hónapban automatikusan jön a beállított támogatás. Amit természetesen le is lehet állítani bármikor. Reméljük, hogy több ezer olvasónk megérti kérésünket, és szán ránk ennyit. Ez a legbiztosabb módja annak, hogy holnap és holnapután is meg tudjunk jelenni. Aki csupán egy egyszeri támogatást küldene, az is óriási segítség.

Egyelőre ezt a PayPal-os lehetőséget fejlesztettük ki, de ez változhat. Magyar bankkártyás rendszeren is gondolkodunk.

Hasonló cikkünk  Mentőcsomagot dolgozott ki az ellenzék a kecskeméti vendéglátósok megsegítésére

Természetesen aki teheti, az állítson be nagyobb összegeket, mert ezzel csak mindenki nyer. Mi növelni tudjuk erőnket, az olvasó pedig több ügyről szerez tudomást.

Számítunk Önökre, Önök is számíthatnak ránk.

Köszönünk minden egyes forintot.

Gunity Gábor főszerkesztő