fbpx

FRISS HÍREK

MÁV menetrend változás: a Szövetség után a városháza is közölte, hogy elfogadhatatlan

- Advertisement -

Egy ügy, amelyben többség és ellenzék is egyetért. Tegnap a Szövetség képviselői álltak ki a vasútállomás elé, hogy elmondják, elfogadhatatlan a változás, amely szerint nem minden IC áll meg december közepétől Kecskeméten, és amellyel borul a megszokott, ütemes menetrend.

Ma a városháza közölte, hogy a polgármester elfogadhatatlannak tartja a bejelentett változásokat. Nem egyeztetett a várossal senki erről, és nem is tudtuk, mit terveznek. Szerintünk is felháborító, ami történt – közölte a városháza kommunikációs vezetője a helyi sajtóval. Majd hozzátette, hogy Szemereyné Pataki Klaudia az érintett városok polgármestereihez fordul. Valamint dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László országgyűlési képviselők is segítségüket ígérték.

Vagyis ha ez valóban így van, akkor jöhet egy Palkovics-Salacz-Zombor csörte.  Ugyanis a Kecskeméthez sok szállal kötődő Palkovics László minisztériuma a menetrend megrendelője. Rebesgetik azt is, hogy személyesen az ő kérése volt az, hogy gyorsabban lehessen Szegedről Budapestre jutni. Szóval egymásnak feszülhet fideszes a fideszessel.

Hasonló cikkünk:  Bemutatták a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjét és az egyéni indulókat

Közben a Szövetség egy aláírásgyűjtést is indított, tegnap óta 1300-an írták alá, hogy ne lépjen életbe az új menetrend.

A városházán ma elhangzott, hogy minden bosszankodó jelezze, hogy nem ért egyet, ha mással nem, akkor az aláírásával.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...