fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

MÁV menetrend változás: a Szövetség után a városháza is közölte, hogy elfogadhatatlan

- Advertisement -

Egy ügy, amelyben többség és ellenzék is egyetért. Tegnap a Szövetség képviselői álltak ki a vasútállomás elé, hogy elmondják, elfogadhatatlan a változás, amely szerint nem minden IC áll meg december közepétől Kecskeméten, és amellyel borul a megszokott, ütemes menetrend.

Ma a városháza közölte, hogy a polgármester elfogadhatatlannak tartja a bejelentett változásokat. Nem egyeztetett a várossal senki erről, és nem is tudtuk, mit terveznek. Szerintünk is felháborító, ami történt – közölte a városháza kommunikációs vezetője a helyi sajtóval. Majd hozzátette, hogy Szemereyné Pataki Klaudia az érintett városok polgármestereihez fordul. Valamint dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László országgyűlési képviselők is segítségüket ígérték.

Vagyis ha ez valóban így van, akkor jöhet egy Palkovics-Salacz-Zombor csörte.  Ugyanis a Kecskeméthez sok szállal kötődő Palkovics László minisztériuma a menetrend megrendelője. Rebesgetik azt is, hogy személyesen az ő kérése volt az, hogy gyorsabban lehessen Szegedről Budapestre jutni. Szóval egymásnak feszülhet fideszes a fideszessel.

Hasonló cikkünk:  Megrajzolták a jövő évi önkormányzati választásra a kecskeméti választókerületeket

Közben a Szövetség egy aláírásgyűjtést is indított, tegnap óta 1300-an írták alá, hogy ne lépjen életbe az új menetrend.

A városházán ma elhangzott, hogy minden bosszankodó jelezze, hogy nem ért egyet, ha mással nem, akkor az aláírásával.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...