fbpx
21.8 C
Kecskemét
2022. augusztus 11., csütörtök

FRISS HÍREK

Tényleg új időszámítás kezdődik a buszos tömegközlekedésben?

Hamarosan választ kapunk a címben feltett kérdésre. Amely egy kérdés valójában, de mi kettő válaszra vagyunk kíváncsiak.

Az egyiket talán már január 1-jén (amikor már az új cégeken múlik a tömegközlekedés) megtudjuk. Egészen pontosan ezen a napon arra is kíváncsiak leszünk, hogy akad-e végre olyan dolgozó, aki képes lesz beállítani a Széchenyi téren a buszmegálló digitális óráit. Mert azok (olvasóink szerint) jó ideje fáziskésésben vannak. Ami azt jelenti, hogy nyáron a téli, télen a nyári időszámítás szerint mutatják az időt. Lefotóztuk, tényleg így van.

A másik válaszra egy ideig még várnunk kell. Ez a fontosabb válasz amúgy. Mert bár néhány nap múlva már a Kecskeméti Közlekedési Központ szervezi a közlekedést, és az Inter Tan-Ker sofőrei viszik (egyelőre ideiglenes buszokkal és a város Mercedes buszaival) az utasokat, de, hogy mennyivel másabb lesz ez, mint ami most van, ahhoz idő kell, hogy kiderüljön.

Hasonló cikkünk:  Megbízást nyert az önkormányzattól az önkormányzati cég ügyvezetője, csak épp a magáncégével

A város döntéshozói bizakodva tekintenek a jövőre, mert a városi cég létrehozásakor reményüket fejezték ki (kormányoldal és ellenzék egyaránt), hogy hatékonyabb tömegközlekedése lesz Kecskemétnek, és ezt tették akkor is, amikor az új buszos céget megbízták a feladattal.

Hasonló cikkünk:  14 milliárddal támogatja meg az Orbán-kormány a kecskeméti Mercedest 

A busz telephelyen közben szó szerint az utolsó simításokat végzik a buszokon, mert ma délelőtt, amikor ott jártunk, törölgették a buszok ablakait. Jól láthatóan készülnek január 1-jére. Már ott vannak a Mercedes buszok is az ideiglenes, holland MAN buszok mellett, és már a rendszámok is a helyükön vannak. Az utóbbi buszok hátulján pedig már a város címere jelzi, hogy ezek a városban teljesítenek szolgálatot.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...