fbpx
2 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

A lakosságtól tudta meg a Petőfiváros ellenzéki képviselője, hogy fórum lesz az Izsáki út négysávosításáról

Ahogyan nem kapott meghívót az ellenzéki tanácsnok és az ellenzéki bizottsági elnök a területüket érintő városházi eseményre, úgy Bodrozsán Alexandra (Szövetség), a Petőfiváros ellenzéki képviselője is a hozzá forduló lakosoktól tudta meg, hogy az Izsáki út négysávosításáról lakossági fórumot tartanak február 6-án.

A képviselő a Kecsupnak elmondta:

“Az Izsáki út mellett lakók kerestek meg, hogy mit tudok a négysávosításról, és a lakossági fórumról, amiről tájékoztatták őket levélben. Meglepődtem, mivel erről hozzám semmilyen információ nem jutott el.”

A képviselő a KecsUP-nak elmondta, hogy a leveleket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. postázta. Természetesen a budapesti cégtől nem lehet elvárni, hogy ismerje a kecskeméti városrészek képviselőit és azok postacímét. De Bodrozsán Alexandra szerint az elvárható, hogy a fórumról nyilván értesülést szerző városházáról kimenjen az érintett képviselőnek egy hivatalos meghívó azokon a csatornákon, ahol a közgyűlési előterjesztések is pl. megérkeznek. Ha nem is előbb, mint a lakosságnak, de legalább ugyanakkor.

Hasonló cikkünk:  Megszűnik a NIF Zrt. - Mi lesz a négysávúsítással?

Méltatlan a fórum időpontja?

Végül a képviselő érdeklődésére a városházán kiadták neki a meghívót. Annak tartalmáról is van véleménye.

Hasonló cikkünk:  Lejer Zoltán helyretette a Fidesz frakcióvezetőjét

“Lakossági fórum hétköznap délelőtt 10 órakor? Szerintem ez az időpont nonszensz, méltatlan, az emberek dolgoznak ilyenkor. Sokkal fontosabb ez az ügy annál, hogy egy ilyen időpontra hirdessék meg a négysávosításról szóló lakossági tájékoztatást.”

Ezért a képviselő a kecskemet.hu oldalon is megtalálható e-mail címére várja azoknak az érdeklődését, akik nem tudnak elmenni a fórumra. Minden fontos részletről szeretné ugyanis tájékoztatni a körzetében lakókat.

bodrozsan.alexandra@momentum.hu

A lakossági fórumot februán 6-án 10 órakor tartják a Hírös Agórában.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...