fbpx

FRISS HÍREK

A lakosságtól tudta meg a Petőfiváros ellenzéki képviselője, hogy fórum lesz az Izsáki út négysávosításáról

- Advertisement -

Ahogyan nem kapott meghívót az ellenzéki tanácsnok és az ellenzéki bizottsági elnök a területüket érintő városházi eseményre, úgy Bodrozsán Alexandra (Szövetség), a Petőfiváros ellenzéki képviselője is a hozzá forduló lakosoktól tudta meg, hogy az Izsáki út négysávosításáról lakossági fórumot tartanak február 6-án.

A képviselő a Kecsupnak elmondta:

„Az Izsáki út mellett lakók kerestek meg, hogy mit tudok a négysávosításról, és a lakossági fórumról, amiről tájékoztatták őket levélben. Meglepődtem, mivel erről hozzám semmilyen információ nem jutott el.”

A képviselő a KecsUP-nak elmondta, hogy a leveleket a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. postázta. Természetesen a budapesti cégtől nem lehet elvárni, hogy ismerje a kecskeméti városrészek képviselőit és azok postacímét. De Bodrozsán Alexandra szerint az elvárható, hogy a fórumról nyilván értesülést szerző városházáról kimenjen az érintett képviselőnek egy hivatalos meghívó azokon a csatornákon, ahol a közgyűlési előterjesztések is pl. megérkeznek. Ha nem is előbb, mint a lakosságnak, de legalább ugyanakkor.

Hasonló cikkünk:  Két Yoda őrzi Kecskemét spirituális egyensúlyát

Méltatlan a fórum időpontja?

Végül a képviselő érdeklődésére a városházán kiadták neki a meghívót. Annak tartalmáról is van véleménye.

„Lakossági fórum hétköznap délelőtt 10 órakor? Szerintem ez az időpont nonszensz, méltatlan, az emberek dolgoznak ilyenkor. Sokkal fontosabb ez az ügy annál, hogy egy ilyen időpontra hirdessék meg a négysávosításról szóló lakossági tájékoztatást.”

Ezért a képviselő a kecskemet.hu oldalon is megtalálható e-mail címére várja azoknak az érdeklődését, akik nem tudnak elmenni a fórumra. Minden fontos részletről szeretné ugyanis tájékoztatni a körzetében lakókat.

bodrozsan.alexandra@momentum.hu

A lakossági fórumot februán 6-án 10 órakor tartják a Hírös Agórában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...