fbpx

FRISS HÍREK

Most már totális káosz van a Széchenyi téri digitális óráknál

- Advertisement -

Tudjuk, hogy nem a legfontosabb kérdése a helyi tömegközlekedésnek, hogy jól járnak-e egy forgalmas buszmegálló órái. Azonban úgy véljük, nem túl nagy elvárás, hogy ha már ezek vannak, akkor pontosan működjenek. Mivel nem úgy ismerjük a digitálás órákat, hogy rendkívül bonyolult lenne ezeket beállítani. A Széchenyi téren mégsem sikerül. Se a korábbi szolgáltatónak nem ment, se a mostani felállásban nem sikerül, ahogy már többször írtunk erről.

Eddig azonban legalább következetesen, kiszámíthatóan pontatlanul jártak. Mára azonban ez már nem volt elmondható. Miközben három óra most is egy órával többet mutatott a pontos időnél, kettő óra 0:01-et jelzett. De azt kitartóan. Visszamentünk kicsit később, és akkor is ezt írta ki. Ami legalább annyira valószínűtlen, hogy tudni lehet, biztosan nem működik, és nem kell rá számítani.

Hasonló cikkünk:  Szabad Európa: így tarol Balásy Gyula az állami megrendeléseken

Mi a magunk részéről továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy 2020-ban végre mikor sikerül megoldani ezt a nem túl bonyolultnak tűnő feladatot.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...