fbpx
12.9 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Most már totális káosz van a Széchenyi téri digitális óráknál

- Advertisement -

Tudjuk, hogy nem a legfontosabb kérdése a helyi tömegközlekedésnek, hogy jól járnak-e egy forgalmas buszmegálló órái. Azonban úgy véljük, nem túl nagy elvárás, hogy ha már ezek vannak, akkor pontosan működjenek. Mivel nem úgy ismerjük a digitálás órákat, hogy rendkívül bonyolult lenne ezeket beállítani. A Széchenyi téren mégsem sikerül. Se a korábbi szolgáltatónak nem ment, se a mostani felállásban nem sikerül, ahogy már többször írtunk erről.

Eddig azonban legalább következetesen, kiszámíthatóan pontatlanul jártak. Mára azonban ez már nem volt elmondható. Miközben három óra most is egy órával többet mutatott a pontos időnél, kettő óra 0:01-et jelzett. De azt kitartóan. Visszamentünk kicsit később, és akkor is ezt írta ki. Ami legalább annyira valószínűtlen, hogy tudni lehet, biztosan nem működik, és nem kell rá számítani.

Hasonló cikkünk:  Körülményes a tehervonatok közlekedése Szeged felé, így inkább be sem lépnek az országba

Mi a magunk részéről továbbra is kíváncsiak vagyunk, hogy 2020-ban végre mikor sikerül megoldani ezt a nem túl bonyolultnak tűnő feladatot.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...