fbpx

FRISS HÍREK

Bogasov István ex-képviselő lett az önkormányzat főtanácsadója

- Advertisement -

Egy minapi – sportolókat és sportvezetőket köszöntő – eseményen derült ki, hogy Bogasov István az önkormányzat főtanácsadója.  A korábbi ciklusban önkormányzati képviselő volt (Fidesz-KDNP), de tavaly októberben a 4-es körzetben Szőkéné Kopping Rita (Szövetség) győzött, így Bogasov kiesett a testületből. Most azonban kiderült, hogy nem távolodott el a városházától, önkormányzati főtanácsadó lett.

A pozíció létrehozásáról az új közgyűlés döntött, amikor elfogadta az új szervezeti és működési szabályzatot.

„A Közgyűlés a Polgármesteri Hivatalban a polgármester sporttal, valamint a sportszervezetekkel való kapcsolattartással összefüggő feladatainak segítésére 1 önkormányzati főtanácsadói munkakört hoz létre.”

Az említett eseményen Bogasov István már főtanácsadóként jelent meg. A városháza sajtósától megtudtuk, hogy a polgármester kérte fel az ex-képviselőt a munkára. Az önkormányzati főtanácsadói illetmény bruttó 285.000 Ft/hó.

Hasonló cikkünk:  A kormány lehetővé tenné, hogy az igazságügyi miniszter belenézhessen a belső ügyészségi ügyiratokba

Megtudtuk azt is, hogy a városházán és az önkormányzatnál sem dolgozik Bogasovon kívül más tanácsadó vagy főtanácsadó.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...