fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Ízelítő a Karc FM-ből: A civil tiltakozókat taknyukon, vérükön kell kirángatni a parlamentből

- Advertisement -

Ha már új rádiós hang érkezik a kecskeméti éterbe, nem árt, ha tudjuk, mivel is állunk szemben. És akár ezt szó szerint is lehet venni, mert a KecsUp szerkesztősége ezzel a szellemiséggel nem tud azonosulni. Szemben állunk vele. De, hogy az olvasók is tudják, miről beszélünk, jöjjön egy kis múltidézés!

2017-ban volt a parlament épületében egy bizottsági ülés, amelyre elmentek civilek (mivel nyilvános volt az ülés), mert a sokak szerint a civileket megbélyegző, készülő törvényről tárgyaltak. Ott álltak, és táblákat tartottak fel, hogy a bizottság ne támogassa a tervezetet. Sajtóbeszámolók szerint csendben voltak, ennyit tettek mindösszesen.

Ez a cselekedet viszont Bayer Zsoltnál, a Karc FM műsorvezetőjénél, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosánál kiverte a biztosítékot, és a következőket mondta erről az akcióról a rádióban:

Hasonló cikkünk:  Júniusban indul az otthonfelújítási program, alapanyag van elég, szakember már kevésbé

Szanaszét kell verni a pofájukat

„Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket onnan kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön…Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Aki hangban is meg akarja hallgatni, tessék, itt egy videó. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok következnek.

Poll not found
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...