fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. január 31., kedd

FRISS HÍREK

Ízelítő a Karc FM-ből: A civil tiltakozókat taknyukon, vérükön kell kirángatni a parlamentből

Ha már új rádiós hang érkezik a kecskeméti éterbe, nem árt, ha tudjuk, mivel is állunk szemben. És akár ezt szó szerint is lehet venni, mert a KecsUp szerkesztősége ezzel a szellemiséggel nem tud azonosulni. Szemben állunk vele. De, hogy az olvasók is tudják, miről beszélünk, jöjjön egy kis múltidézés!

2017-ban volt a parlament épületében egy bizottsági ülés, amelyre elmentek civilek (mivel nyilvános volt az ülés), mert a sokak szerint a civileket megbélyegző, készülő törvényről tárgyaltak. Ott álltak, és táblákat tartottak fel, hogy a bizottság ne támogassa a tervezetet. Sajtóbeszámolók szerint csendben voltak, ennyit tettek mindösszesen.

Ez a cselekedet viszont Bayer Zsoltnál, a Karc FM műsorvezetőjénél, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosánál kiverte a biztosítékot, és a következőket mondta erről az akcióról a rádióban:

Szanaszét kell verni a pofájukat

“Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket onnan kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön…Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Aki hangban is meg akarja hallgatni, tessék, itt egy videó. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok következnek.

Hasonló cikkünk:  Matolcsy kifakadt, a NER-média alig vette ezt észre
Hasonló cikkünk:  Illik tudni, csak engedéllyel és nappal nyithatunk be Novák Katalin irodájába

Ön szerint van köze a közelgő parlamenti választáshoz, hogy Kecskemétre érkezik a Karc FM Bayerestől, Stefkástól, Gajdicsostól?

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...