fbpx
17 C
Kecskemét
2023. június 3., szombat

FRISS HÍREK

Az M5 csatorna igazgatója lesz Bán János

Volt, aki meglepődött a KTV szerkesztőségében, hogy kiszivárgott onnan a KecsUP-hoz, hogy Bán János igazgató-főszerkesztő pénteken bejelentette, hogy feláll a vezetői székből. Azon talán még jobban meglepődtek, hogy tegnap megüzentük néhány ott dolgozón keresztül, amit nem tudtak, hogy az M5 csatorna igazgatója lesz. Így már nem volt értelme tovább megtartani az információkat, és a hiros.hu ma tudatta is azt, amit mi az előbb.

Ezzel Bán János is álláshalmozó lett. Az önkormányzati sajtó saját cikke szerint ügyvezetőként továbbra is felügyeli a médiacentrum nyomtatott felületeit. Igazgatója lesz az M5 csatornának. Eddig ő vezette az M5 irodalmi műsorát, hogy ezt megtartja-e, majd kiderül. A Szolnok Televízió Zrt. igazgatóságának tagja december óta. És mellette nyilván folytatja a könyvírást.

A hírhamisító Papp Dániel vezette MTVA-nál lesz vezető Bán

Az M5 csatorna nem tartozik a kiemelt figyelem középpontjába. Legalábbis abból a szempontból nem, hogy például a sajtó nem igen szokta felkapni a fejét, hogy mi zajlik ott. De azért volt néhány pillanat, amikor erre is sor került. Pl. amikor Siklósi Beatrixet nevezték ki a csatorna élére korábbi antiszemita posztjai ellenére. Ő volt az, akinek régebben egy műsorát is megszüntették, mert abba meghívta a világ egyik legismertebb holokauszttagadóját és ott kifejthette nézeteit. A vallási műsorok éléről pedig egyházak tiltakozása után hívták vissza. Akkor is cikkezett a sajtó az M5-ről, amikor abban egy műsorban arról beszéltek, hogy a Waffen SS Budapesten harcoló katonái is megérdemlik a hős jelzőt. Majd akkor is a figyelem középpontjába került a csatorna, amikor ott arról beszéltek, hogyan lehet meggyógyítani a homoszexuálisokat.

Hasonló cikkünk:  Felülvizsgálhatják a tavaly felfüggesztett 52-es út építését – 21 milliárdból folytathatják
Hasonló cikkünk:  Díszpolgárt csinálna Matolcsyból a kecskeméti Fidesz-frakció

Siklósi Beatrix az év elején került át a Kossuth Rádió élére, mert annak a vezetője nem maradhatott a csatorna élén. Siklósi helyét Galambos István vette át megbízott igazgatóként, akinek kinevezését a Media1.hu szerint nem jelentették be, nem adtak róla ki közleményt, csak beírták a nevét Siklósi nevének helyére. Most tehát júliustól Bán János váltja Galambost.

Ahogyan megírtuk, Kozák Polett veszi át a KTV vezetését, de információnk szerint ez csak ideiglenes állapot, mivel pályázatot kell kiírni a főszerkesztői posztra, amit persze megpályázhat.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...