fbpx
2.9 C
Kecskemét
2021. október 19., kedd

FRISS HÍREK

TanyaLagzi lesz idén Cserkeszőlőn a TanyaFesztből

Mint a legtöbb fesztiválnak, a cserkeszőlői TanyaFesztnek is betett a koronavírus-járvány. Bár nem egy nagy rendezvényről van szó, a szervezők mégis inkább úgy döntöttek, hogy az idei eseményt elhalasztják jövőre. De, hogy mégse maradjanak program nélkül azok, akik számítottak már a tanyasi környezetben megszokott zenei, szabadidős, sportos, baráti kikapcsolódásra, úgy döntöttek a szervezők, hogy idén TanyaLagzi néven fut majd a mulatság.

tanyafeszt.hu

A korábbi TanyaFeszt hűséges közönsége közül három pár is jelezte, hogy ők benne lennének egy lakodalmasdiban. A hivatalos házasságkötés már mindegyikük esetében megtörtént, azonban miért ne lehetne egy megerősítő szertartással szorosabbá kötni a kapcsolatokat? – gondolták egyetértésben a szervezőkkel.

Da ha már szertartás van, lagzinak is kell lenni!

Így esik meg idén, hogy a lagzivá ideiglenesen átalakult fesztivál három napján egy-egy lakodalmi mulatságon vehet részt a közönség, és mivel mindhárom pár ismeretségi köre lényegében megegyezik a korábbi fesztiválok közönségével, ezért mondhatni, hogy maratoni lakodalmast tartanak idén a cserkeszőlői tanyán augusztus 6-8 között.

Hasonló cikkünk:  Egyelőre nem tankolunk kevesebbet, pedig brutális az ár
Hasonló cikkünk:  Tanulási nehézséggel küzdőknek sem elérhetetlen a nyelvvizsga

És innen már csak egy lépés a zene. Amely azért megadja majd az esemény fesztivál jellegét. Ugyanis a násznépnek több zenakar is fog játszani majd. Egy részükkel már a TanyaFeszt tehetségkutatón találkozhatott a közönség. De nem csupán lakodalomról fog szólni ez a három nap. Hiszen napközben is lesznek programok. Így például: pucér maraton, röplabda, strandfoci, pasimustra, sörpong, női traktorvezetés és unikornis szépségverseny.

A TanyaLagziról a KecsUP is tudósít majd.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...