Koronavírusos a lakiteleki polgármester, bezárt a hivatal, karanténban a dolgozók

0

Információnkra a polgármester telefonon csak annyit mondott, hogy közleményt fog kiadni. Ugyanakkor érdekelte, hogy honnan van olyan információnk, amely szerint koronavírusos. Természetesen információforrást nem adunk ki sosem.

Felhívtuk ezek után a jegyzőt, aki megerősítette, hogy pozitív lett a tesztje Madari Róbert polgármesternek, és emiatt gyakorlatilag már most is zárva a polgármesteri hivatal. A dolgozóknak (nem mindenkinek, mert aki szabadságon volt és nem találkozott a polgármesterrel, arra nem vonatkozik) karanténba kell vonulniuk, és home officeban dolgozniuk.

A legutóbbi polgármesteri tájékoztatás alapján két hete történhetett valami a településen, mert akkor hirtelen megugrott a karanténban lévők száma.

Hasonló cikkünk  Sajátos értelmezésben a Nézőpont nyitással kapcsolatos kutatása

Korábban levélben megerősítette nekünk a polgármester, hogy volt lakodalom a családjában, ez éppen augusztus közepére esett. Valamint ez előtt volt a Gyergyó-hétvége rendezvény is. A polgármester ezekben a napokban a kecskeméti Hírös Napok fesztiválon is ott volt a település Facebook oldalára feltöltött fotók szerint.

UPDATE 13:33

A polgármester most tette ki a közleményét. Mint írja, az alpolgármester irányítja a települést, mert vele nem találkozott.

Facebook/Lakitelek