fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Koronavírusos a lakiteleki polgármester, bezárt a hivatal, karanténban a dolgozók

- Advertisement -

Információnkra a polgármester telefonon csak annyit mondott, hogy közleményt fog kiadni. Ugyanakkor érdekelte, hogy honnan van olyan információnk, amely szerint koronavírusos. Természetesen információforrást nem adunk ki sosem.

Felhívtuk ezek után a jegyzőt, aki megerősítette, hogy pozitív lett a tesztje Madari Róbert polgármesternek, és emiatt gyakorlatilag már most is zárva a polgármesteri hivatal. A dolgozóknak (nem mindenkinek, mert aki szabadságon volt és nem találkozott a polgármesterrel, arra nem vonatkozik) karanténba kell vonulniuk, és home officeban dolgozniuk.

A legutóbbi polgármesteri tájékoztatás alapján két hete történhetett valami a településen, mert akkor hirtelen megugrott a karanténban lévők száma.

Korábban levélben megerősítette nekünk a polgármester, hogy volt lakodalom a családjában, ez éppen augusztus közepére esett. Valamint ez előtt volt a Gyergyó-hétvége rendezvény is. A polgármester ezekben a napokban a kecskeméti Hírös Napok fesztiválon is ott volt a település Facebook oldalára feltöltött fotók szerint.

Hasonló cikkünk:  SZÍN-TÁR: Tizenötödik alkalommal találkoznak a színművészeti egyetemek Kecskeméten

UPDATE 13:33

A polgármester most tette ki a közleményét. Mint írja, az alpolgármester irányítja a települést, mert vele nem találkozott.

Facebook/Lakitelek

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...