fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Valami elkezdődött a félbehagyott Gábor Dénes utcánál

- Advertisement -

Sajnos hiába várjuk a hivatalos választ a kivitelező Colas Zrt.-től, az nem akar megérkezni. Pedig talán közelebb lennénk ahhoz, hogy mikor is készül el a Gábor Dénes út (A Decathlon mögött ez megy majd el a Korhánközi útig, így a Beretvás közön kisebb lehet a forgalom), amiről arról szóltak a hírek (mi is) tavaly május végén, június elején, hogy várhatóan egy év múlva készül el. Az első levelünket még májusban küldtük el.

Több, mint három hónapja nem árulja el a Colas, mikor lesz kész az út

Az egy év már letelt, a félbehagyott útnál jó ideje nem látni munkásokat, gépeket, csak ember nagyságú parlagfüvet – írtuk augusztus elején.

augusztus eleji fotó

Kb. a fele készült el, a befejezendő szakaszon pedig van egy vasúti átjáró is, amit meg kell építeni, és a most még földes út mellett úgy látjuk a terepet is rendezni kell, és talán még az út alapját is meg kell építeni. Nem beszélve az árkolásról, szegélyezésről. Találtunk ugyan egy olyan projektleírást, amely szerint a projektnek ez év végén kell befejeződni, de nem tudjuk (mert nem válaszolnak), hogy a projekt vége konkrétan az elkészült utat jelenti, vagy már a munkavégzés utáni beszámolót, elszámolásokat és minden adminisztrációt. Mert ha az utóbbi, akkor az utat még az év vége előtt kell befejezni, hogy maradjon idő a többi munkára. Vagy az is lehet, hogy csúszik a beruházás. Július közepén jeleztük a kivitelezőnek, hogy két hónapja nem kaptunk válaszokat. Ekkor azt írták, hogy majd a jövő héten. Ebből sem lett semmi. Ekkor újabb levelet írtunk, amelyre az a válasz jött, hogy a vezérigazgató nagyon elfoglalt és a sajtómegjelenéseket ő hagyja jóvá. Ezek szerint továbbra is rengeteg a dolga, mert újabb kb. másfél hónap eltelt, és válaszok most sincsenek.

Hasonló cikkünk:  Közösségi tér létrehozását tervezi Dobos József önkormányzati képviselő, a széchenyivárosiak öröme nem felhőtlen

Miután beszámoltunk arról, hogy igen sok itt a parlagfű, tegnap láttuk, hogy jártak arra kaszálni, az út szélétől mintegy egy méteres sávot lekaszáltak, de bőven maradt még ott gaz.

Valamint észrevettük, hogy vannak leszúrva karók és azokon sárga szalagok. Ezek korábban nem voltak itt, tehát valami történik. Talán a leendő út szélét jelölték meg vele.

Továbbra is várjuk a Colas válaszait, hogy mikor lesz kész, és figyeljük, mi történik az útnál és beszámolunk majd róla.

Ajánjuk ezt a cikkünket is:

Várhatóan egy év múlva…nem készült el a Gábor Dénes utca

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...