Szövetség: Köszönjük, hogy Salacz László az ellenzék mellé állt a szabadidőközpont jegyárainak mérséklésében

0
(Fotó: Google Utcakép)
Hirdetés

Kecskemét egyik kormánypárti képviselője, Salacz László tegnap azt tudatta a közösségi médiában, hogy a város polgármesteréhez fordult, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat, hogy a szabadidőközpont belépő árait a régire állítsa vissza az üzemeltető.

Facebook/Salacz László

Mint megírtuk, háromszorosára növelték októbertől az árakat.

Csakhogy Salacz Lászlót beelőzte a kecskeméti ellenzék, amely hétfőn tudatta, hogy levelet írt a polgármesternek azzal a céllal, hogy legyen ingyenes pont a mostani helyzetben a szabadidőközpont (célszerűbb a szabadban sportolni most, mint zárt helyen), de legalább függesszék fel a belépők drágulásáról meghozott intézkedést, és maradjon minden a régiben.

Szövetség: Köszönjük!

Erre fel újabb közleményt kaptunk a Szövetségtől, amelyben örömét fejezik ki a frakció, hogy Salacz László magáévá tette az ő javaslatukat, és sürgette a polgármesternél, hogy az ellenzéki kezdeményezés minél hamarabb váljon valósággá.

Hirdetés

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciójának közleménye:

“A Szövetség a Hírös Városért Egyesület Közgyűlési Frakciója örömmel vette hírül, hogy Salacz László országgyűlési képviselő részben felkarolta a Szövetség a Hírös Városért Egyesület kezdeményezését azzal, hogy javasolja a Szabadidő Központban a belépőjegyek árának visszaállítását az eddigi szintre.  A Szövetség azonban azt is javasolja és ennek érdekében aláírásgyűjtést is indított, hogy a pandémiás helyzet idejére tegyék ingyenessé a Szabadidő Központ használatát. Kérjük képviselő urat, ezt a javaslatunkat is támogassa! Előre is köszönjük segítséget.

Kecskemét, 2020. október 08.

Tisztelettel:

Szövetség a Hírös Városért Egyesület Frakciója”