fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Bayer arról beszélt a Hír TV-n, hogy szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom

- Advertisement -

A Hír TV legutóbbi Sajtóklub műsorát a műsorvezető Bayer Zsolt a hivatalos verzióval kezdte. Vagyis azzal, hogy arról csak december 21-én dönt a kormány, hogy lesz-e bármilyen engedmény a mostani szabályokból karácsonykor, de a szilveszteri bulikat már biztos nem lehet megtartani. Mégis kb. két perc múlva már arról beszélt, hogy „annak ellenére, hogy most szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom”, arra kér mindenkit, hogy azért ne legyenek nagy családlátogatások, főleg időseknél ne.

Részlet a Hír TV műsorából/Youtube

Vajon mi történhetett?

Elképzelhető, hogy csak megtévedt a Kecskeméten hamarosan induló Karc FM rádió műsorvezetője. De akkor miért folytatta azzal, hogy azért ne induljanak meg tömegek szerte az országban? És miért nem szóltak rá a többiek, hogy egyelőre nem jelentették be, hogy fel lesz oldva a kijárási tilalom? Mintha kész tényként kezelték volna ezt a stúdióban.

Hasonló cikkünk:  Közlekedő Tömeg: megdrágul a vonaton kerékpárral ingázók utazása az új tarifarendszerrel

Lehet, hogy elszólta magát? Két percig tudta tartani a hivatalos verziót, és aztán véletlenül elmondta, amit lehet, hogy már többen mégis tudnak december 21. előtt is? Ne feledjük, hogy Bayer Zsolt a Fidesz 5. számú tagsági könyvének tulajdonosa, és gyakran látjuk őt befolyásos fideszes politikusok, akár Orbán Viktor társaságában is.

Egyik kérdésre sem tudjuk a választ. Ön esetleg sejti?

Poll not found

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...