Bayer arról beszélt a Hír TV-n, hogy szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom

0
Képkivágás a Hír TV adásából

A Hír TV legutóbbi Sajtóklub műsorát a műsorvezető Bayer Zsolt a hivatalos verzióval kezdte. Vagyis azzal, hogy arról csak december 21-én dönt a kormány, hogy lesz-e bármilyen engedmény a mostani szabályokból karácsonykor, de a szilveszteri bulikat már biztos nem lehet megtartani. Mégis kb. két perc múlva már arról beszélt, hogy “annak ellenére, hogy most szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom”, arra kér mindenkit, hogy azért ne legyenek nagy családlátogatások, főleg időseknél ne.

Részlet a Hír TV műsorából/Youtube

Vajon mi történhetett?

Elképzelhető, hogy csak megtévedt a Kecskeméten hamarosan induló Karc FM rádió műsorvezetője. De akkor miért folytatta azzal, hogy azért ne induljanak meg tömegek szerte az országban? És miért nem szóltak rá a többiek, hogy egyelőre nem jelentették be, hogy fel lesz oldva a kijárási tilalom? Mintha kész tényként kezelték volna ezt a stúdióban.

Hasonló cikkünk  Szentestére felfüggesztették a kijárási tilalmat

Lehet, hogy elszólta magát? Két percig tudta tartani a hivatalos verziót, és aztán véletlenül elmondta, amit lehet, hogy már többen mégis tudnak december 21. előtt is? Ne feledjük, hogy Bayer Zsolt a Fidesz 5. számú tagsági könyvének tulajdonosa, és gyakran látjuk őt befolyásos fideszes politikusok, akár Orbán Viktor társaságában is.

Egyik kérdésre sem tudjuk a választ. Ön esetleg sejti?

Miért beszélt Bayer arról, hogy szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom?

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here