fbpx
31.4 C
Kecskemét
2022. június 27., hétfő

FRISS HÍREK

A KecsUP szerkesztősége az oltás pártján áll

Sok-sok kommentet és privát levelet kaptunk tavasz óta, de inkább csak nyár után, hogy minek foglalkozunk ezzel a kamu vírussal. Azért, mert nem gondoljuk, hogy kamu lenne. Nem hiszünk az összeesküvéselméletekben, a tudomány felől közelítünk a koronavírushoz és az oltáshoz is. Gondolkodtunk persze, hogy mit vált ki egy ilyen kiállás az olvasóinkban, de úgy láttuk, itt az idő, mondanunk kell valamit. Mégpedig azt, hogy az oltással legyőzhetjük a vírust, és ebben Izrael példája van előttünk, ahol máris van jelentős hatása a vakcinának.

Olvasóink között, a kommentek alapján vannak akik:

  • nem szeretik a Fideszt
  • ki nem állják Orbán Viktort
  • borzasztónak gondolják, ahogy kezeli a kormány a helyzetet
  • rühellik az agymosást és a propagandát

DE! A vakcina nem fideszes varázslat, nem kell mögé látni semmilyen politikai összefüggést. Ez orvostudomány. Mi pedig hiszünk ebben és bízunk is benne. Éppen úgy, mint amikor orvoshoz megyünk és az felír nekünk gyógyszert, amit beveszünk, majd meggyógyulunk. Mindenki tegye a szívére a kezét! Tudjuk, hogy a gyulladáscsökkentőben mi van? A kettesével a szánkba hajigált fájdalomcsillapító minden összetevőjét ismerjük és pontosan ismerjük a hatásmechanizmusát? Ugye, hogy nem? Miként azokban sincs csip, méreg, nyomkövető, és azoktól sem lesz más a nemünk, úgy a vakcina esetében sem. Nagy tudású kutatók, orvosok fejlesztették ki ezt a vakcinát is, és nem azért volt ez olyan gyors, mert összedobták és semmit nem tudnak róla. Hanem azért mert ezt a típusú terápiát már jól ismerik és alkalmazzák is jó ideje. Nagyon-nagyon leegyszerűsítve: ha már egyszer megtanultunk biciklizni, akkor kicserélhetik alattunk egy másik márkára a bringát, pontosan úgy tudunk majd tekerni vele, mint a másikkal. Persze állíthatjuk-e biztosan, hogy nem fogunk elesni vele? Nem. A vakcina gyártói és más gyógyszerek gyártói sem írják le sehol, hogy biztosan nem lesznek mellékhatások. Sőt, fel is sorolják azokat, nem egyszer elég hosszú a lista. Annál a gyógyszernél is, amihez még csak vény sem kell. Megvesszük, el sem olvassuk a mellékhatásokat és már a szánkban is van.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméten és környékén is Muzsikál az erdő
Hasonló cikkünk:  Négy évig titkolták a lesújtó kórházi fertőzési adatokat

A különböző védőoltásoknak milliók köszönhették már az életüket. És a mostani vakcináknak is rengetegen köszönhetik majd az életüket. Önök, akik pontosan tudják (mert olvasnak minket) micsoda csatározásaink vannak a hatalommal, nem hihetik, hogy minket megvettek. Hogy pénzt kaptunk ezért az írásért. Mert ez nincs is így. Nem leszünk a hatalom kiszolgálói attól, hogy az oltás mellett döntöttünk. Igazából ez nem is volt döntés, mert nem volt kérdés. Önök sem lesznek az oltással a kormány támogatói. Ne úgy gondoljanak erre, hogy amennyiben felveszik a vakcinát, akkor Orbán Viktornak tettek egy szívességet. Vagy, hogy engedtek a propagandának. Saját maguk, a családjuk miatt tegyék!

Bízva abban, hogy hamarosan túlleszünk a jelenlegi helyzeten, maradunk Önöknek ebben az évben is:

A KecsUP szerkesztősége

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...