fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Online óra közben hunyt el egy Bács megyei pedagógus

- Advertisement -

A középiskola tanárnője hétfőn 17 éves diákjainak tartott online tornaórát, amikor leesett székéről, a szobába berohanó férje hiába küzdött az életéért, már nem tudott segíteni rajta – írja a Bors. 

Az egyik diák, aki otthonából vett részt az online órán, azt mondta, körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettek figyelmesek, hogy fennakadtak a szemei, és leesett a székről.  Kiabálták a nevét, többen hívták telefonon, a tanárnő férje azonnal hívta a mentőket, közben elkezdte felesége újraélesztését, de már nem tudták megmenteni az életét.

A tanárnőt életvidám, nagyon kedves és szerethető emberként jellemezte a neve elhallgatását kérő, megtört diák. Az elhunyt tanárnő egy végzős osztálynak volt az osztályfőnöke.

Az iskola kegyeleti okokra hivatkozva nem akart nyilatkozni, a Borsnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus azt mondta, nagyon fontos, hogy a tragédiát végignéző diákoknak szakember segítsen a trauma feldolgozásában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...