Térképre kerülnek a kecskeméti éjszaka kultikus helyei a 90-es évekből

8
pexels.com/Harrison Haines

Kecskemét manapság nem az éjszakai életéről híres. A koronavírus túl nagy pusztítást nem tudott végezni ezen a területen, hisz alig voltak már helyek 2020 márciusa előtt is, és azokat is erősen szabályozta, korlátozta a helyi csendrendelet.

Máshogy volt ez a kilencvenes években, amikor – legalábbis az emlékek szerint – helyek száza állt a fiatalok rendelkezésére, hogy elüssék az időt és a hétvégét. A tisztánlátás és a pontos múltidézés érdekében, elkezdték páran egy térképen összegyűjteni a kultikus helyeket, és ezt most megosztották velünk. Hisz ők se jártak mindenhova, és az emlékeik sem tökéletesek. Egyelőre 30 helyet találtak, és most arra kérjük olvasóinkat, hogy nézzenek rá a térképre, és írják meg nekünk, hogy mire emlékeznek, mi maradt le, honnan van konkrét emlékük, akár fotójuk. Ezeket küldhetik a szerkesztoseg@kecsup.hu címre, vagy egyszerűen hozzászólásban is.

Hasonló cikkünk  Betiltják szilveszterkor a tűzijátékok árusítását

Lássuk, volt-e tényleg 100 olyan hely Kecskeméten, ahol pezsgett az éjszakai élet!

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Robinson, Casablanca, pikong, pinball, Ámor drinkbar, club extreme, amstel, president, deep swing, kisosz, kajmán, hisztéria, csöpi presszó, club silver, most hirtelen ennyi jutott eszembe.

  2. A régi malom mögötti kis utcában, volt 1 rock klub. Nevére nem emlékszem.
    A Katona Gimitől visszább a körúton, pedig a Taxis.
    Rolling Rock, Cool Cafe

Comments are closed.