fbpx

FRISS HÍREK

Volt KTE pálya: Lehetséges fejlesztések előkészítése van folyamatban

- Advertisement -

Minap írtuk meg egy olvasói fotó alapján, hogy valami történik az egykori KTE pályánál. Akkor a fotók földmérőket mutattak, de olvasónk -a munkásokkal való beszélgetés alapján- azt írta nekünk, hogy próbafúrások is történtek, illetve talajmintát vettek.

Lehetséges fejlesztésről zajlanak az egyeztetések

Akkor megpróbáltuk elérni a legilletékesebb személyt, és úgy néz ki megtaláltuk őt. Ma választ kaptunk a Realand Capital Zrt. vezérigazgatójától. Feigl Zsolt azt írta, hogy a lehetséges fejlesztések okán a terület terhelhetőségét ellenőrzik. A fejlesztésről még folynak az egyeztetések, egyelőre nincs érdemi döntés.

Így változtak a tervek

Egy másik olvasónk is megkeresett minket a volt KTE pálya kapcsán. Azt írta magáról, hogy nyomon követte, hogy mi lesz a terület sorsa, ezért korábbról vannak honlapmentései is a tervekről. Ezeket megkaptuk tőle.

Ez volt a terv kb. 8-10 éve:

Hasonló cikkünk:  Diákszakácsok, leendő cukrászok és pincérek versengtek a Széchenyiben

realmanagement.hu

Most pedig ez látható a Real Management Kft. honlapján:

realmanagement.hu

Időközben változott a tervezett beruházás neve is. Amíg korábban Green Mall volt, most Hírös Park néven fut az említett honlapon a projekt.

A Real Management Kft., amelynek a honlapján még most is fellelhető a projekt leírása, sosem volt a terület tulajdonosa – tudtuk meg a cégtől. Annyit írtak ezzel kapcsolatban, hogy anno egyik ügyfelük vásárolta meg a területet, és ők alvállalkozóként igyekeztek segíteni a folyamatokat. Azonban ez az ügyfél 2018-ban eladta a területet, mert nem kapott rá építési engedélyt a plázastop miatt.

Mértek, jelöltek

Mi is fotóztunk minap a helyszínen, és azt tapasztaltuk, hogy kimérték, hol mennek a föld alatt kábelek, néhány helyen számokat fújtak a járdára, illetve a MÁV ingyenes parkolójában is megjelöltek egy csatornafedelet.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...