fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Lassan járhatatlan lesz a Gábor Dénes utca – videóval

- Advertisement -

Kb. egy hónapja mutattuk meg, mekkora kátyúk tátonganak az elkészülés után pár hónappal a Gábor Dénes utca nem aszfaltozott felén.

Erről a szakaszról írta korábban az önkormányzati sajtó és az önkormányzati tízmilliókból működő keol.hu, hogy úgy csinálják meg, hogy biztonságos legyen és jó minőségű.

Ilyen volt egy hónapja:

Most ilyen képet fest:

Azóta sokkal rosszabb lett az út ezen szakasza, már-már szinte járhatatlan. Mostanában ráadásul a kátyúk esővel teltek, így nem lehet tudni, milyen mélységűek, ezért az a biztos, ha kikerülik az autósok a lyukakat. Csakhogy már annyi a lyuk, hogy amennyiben egyet kikerülnek, belemennek egy másikba.

Januári cikkünkben megkérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük milyen az utcának ez a szakasza. Biztonságos és jó minőségű, ahogy az önkormányzati sajtóban és a keol.hu oldalon olvasható, vagy pocsék és erre számítani lehetett. A válaszolók 96%-a az utóbbira voksolt.

Hasonló cikkünk:  A DK elindította a kampányát, szerintük előrehozott választások kellenek

Készítettünk egy videót is a mostani állapotról, íme:

A Gábor Dénes utcáról sokat írtunk már. Az általunk furcsának vélt részletekről és a máig megválaszolatlan kérdésekről. Az építéstől máig követtük az utca sorsát. Ezeket a cikkeket itt megtalálja.

 

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...