fbpx
13 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Néhány hónap után a Gábor Dénes utca egyik fele máris a Beretvás közt idézi

- Advertisement -

Ősszel még reménysugárnak tűnhetett azok számára a Gábor Dénes utca elkészülése (?), akik a hátuk közepére kívánták a Beretvás köz borzasztó minőségét, kátyúit. Ma azonban már árnyalja a képet az útnak azon szakasza, amely nem kapott aszfaltot, csak zúzalékot. Itt ugyanis már fél autónyi kátyúk keletkeztek, pedig csak október környékén lett kész a stabilizáció (rá néhány héttel már jeleztük, hogy elkezdett kátyúsodni ez a szakasz)

Hogy miért alakult úgy, hogy csak a Rosta utcáig lett aszfalt, utána pedig csak zúzalék, azt ebben a cikkben fejtegettük a projekt leírásában találtak alapján. De máig nem tudjuk pontosan, hogy eleve így tervezték, hogy 600 millióból csak az út egy részét aszfaltozzák, vagy valamiért így sikerült. Talán segítene, ha a kivitelező és az önkormányzat válaszolnának, de ezt bő fél éve nem teszik.

Hasonló cikkünk:  Szakmai konferenciára hívja a gyermekvédelem döntéshozóit Anyácska

Most tehát ott tartunk, hogy nagy kiterjedésű, olykor elég mély kátyúk is nehezítik itt a közlekedést, és teszik a fűtóművek számára veszélyessé az útszakaszt. Pedig az önkormányzati sajtó azt írta, amikor elkezdték a zúzalékos borítást, hogy:

hiros.hu

A Kecskeméti Médiacentrum partnere, az önkormányzati tízmilliókból működő Keol pedig így számolt be ugyanerről (kiemelés tőlünk):

keol.hu

Vagyis ezen beszámolók alapján biztonságos és jó minőségű a Gábor Dénes utca nem leaszfaltozott szakasza. Döntse el Ön, hogy így van-e!

Poll not found

 

 

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...