fbpx
15.8 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Vagyonnyilatkozat: Többet keres a polgármester az egyetemi alapítványnál, mint polgármesterként

- Advertisement -

Egy magánember közérdekű adataigénylésére, kiadta a polgármesteri hivatal a városvezetők és képviselők vagyonnyilatkozatait. Ezek szerint a polgármester jobban keres az egyetemet működtető alapítvány felügyelőbizottsági tagjaként, mint polgármesterként.

Szemereyné Pataki Klaudia neve mellet 3 ingatlan van felsorolva, amelyben tulajdonrésze van. Takarékbetétben mintegy 6 millió forint megtakarítása van, és több, mint 1,8 millió forint készpénze. Pénzintézet felé valamivel több, mint 4 millió forinttal tartozik.

Polgármesterként kicsivel több, mint 1 millió forint a havi jövedelme, plusz ehhez jön csaknem 150 ezer forint költségtérítés. A Neumann János Egyetemért Alapítványnál felügyelőbizottsági tag Szemereyé Pataki Klaudia, ott havi több, mint 1,6 millió forint a jövedelme.

Ennyi szerepel a polgármester vagyonnyilatkozatában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...