fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

A Fidesz irodáról hívogatják a kecskemétieket, hogy oltassák be magukat

- Advertisement -

Több bejelentést kaptunk már olvasóinktól, hogy azzal hívogatják őket, hogy oltassák be magukat. Volt aki a Széchenyivárosból jelezte, hogy Salacz László fideszes országgyűlési képviselő megbízásából hívták, és kérték, hogy oltassa be magát. Erről egyébként a minap posztolt is a képviselő.

Mások a Műkertvárosból küldtek levelet nekünk, hogy azt mondták a telefonban, hogy a Fidesz nevében telefonálnak a 76/444-131-es számról. Ez a tudakozó szerint a Fidesz széchenyivárosi irodájának száma. Nagyüzemi telefonálás történhet, hiszen többször is hívtuk a számot, de folyamatosan foglalt.

Telekom.hu/online tudakozó

Olvasónk zaklatásnak vették a hívást. Egyrészt azért, mert már regisztráltak, másrészt mert nem adták oda a Fidesznek a telefonszámukat, hogy bármikor is felhívják őket. Egyik olvasónk azt is mondta, hogy el akarták kérni tőle az e-mail címét.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...