fbpx

FRISS HÍREK

Hetényi kecske: Rákay Philippel került politikai vitába a momentumos Bíró Barna

- Advertisement -

Egy laza hétvégi színes hírnek gondoltuk a hetényi kecske történetét, amely elszökött otthonról, és helyieket ijesztgetett egy buszmegállóban. Később megírtuk, hogy Józsi, a vérkecske Facebook oldalt kapott, ahol követhető élete, igaz nem tudni, hogy az mennyire lesz hasonlóan kalandos. Azt is megírtuk, hogy az ebrendészek befogták, így megszűnt a probléma.

Bíró Barna, a Momentum egyik kecskeméti előválasztási képviselőjelöltje azt posztolta, hogy ő szólt az ebrendészetnek. Azt is jelezte, hogy aprónak tűnik a probléma, de ezzel is foglalkozni kell.

A poszt eljutott Rákay Kálmánhoz Philiphez, aki úgy gondolta, remek alkalom egy kedves és mulatságos történet arra, hogy belerúgjon a lila pártba. Róla talán kevesebben tudják, hogyan alázta a műsoron kívül még zenetévés múltjában a betelefonálókat. Azt azonban az ország nagy része tudhatja, hogy ő az a kormánypárti médiaszemélyiség, aki az egyik választási kampányában 2 millió embert vizionált a Kossuth térre a Fidesz gyűlésekor. Dolgozott ő a Hír TV-nél, volt az M1 csatorna intendánsa és az MTVA vezérigazgató-helyettese is. Szóval Rákay hazaárulózott egyet, a magyart törve beszélő képviselőnőkről írt, és hülyeséget beszélő pártelnökről fakadt ki a Momentum kapcsán. Szerinte széles a paletta a lila szatócsboltban.

„Amit a kedves vásárlók – akarom mondani, szavazók -, de legfőképpen, amit a nyugati tartótisztek parancsolnak! Vegyük már észre: a Momentumnál tényleg kevés kínosabb és vállalhatatlanabb van…” – írta tehát Rákay Philip.
Bíró Barna kommentben és saját oldalán posztban is válaszolt a „Fidesz bábjának”. Mint írja:
„Bármilyen meglepő is lehet a fideszes elit díszpáholyaiból nézve, de vidéken nem mindig fenékig tejfel az élet. Nálunk az emberek kemény munkával és szorgalommal érik el céljaikat, nem pedig talpnyalással és behódolással. Nálunk problémát jelentenek az aszfaltozott utak hiánya, az illegális szemétlerakóhelyek sokasága és igen, a kóborló állatok is. Lehet vicceskedni és lenézni minket, de amíg maguk kokainban úszva orgiáznak, kaviárt zabálnak és szétlopják a hazát, addig mi ott próbálunk segíteni ahol tudunk. Fákat ültetünk, szemetet szedünk és befogjuk az elszökött állatokat. Ezerszer többet ér nekem a hetényiek hálája, akik örültek, hogy nem támad rájuk többé egy állat, mint a fideszes propagandisták fröcsögése. Nem ártana magának sem néha kiszállni a full extrás luxusautóból és bekoszolni a milliós öltönyét. Ebben örömmel segítek akár én is, szeretettel várom Hetényegyházán, hogy bemutassam hogyan élünk mi, vidékiek!”

Ekkor jött a csörte második része 

Rákay Philip erre is válaszolt, bár már nem találjuk Bíró Barna posztja alatt, de van róla képernyőmentés. Itt már aztán volt jakabozás, gyurcsányozás, hadházyzás és gazemberezés. De inkább álljon itt szó szerint, amit írt:

Hasonló cikkünk:  Válaszolt a Médiacentrum, szerintük idő előtti foglalkozni a perköltséggel

 

Bíró Barna erre a következőket írta:

„Én is szívből gratulálok a szokásos fideszes gondolatokért, bár reméltem, hogy „kommunikációs szakemberként” kreatívabb lesz. Ha jól emlékszem a „nemzeti” oldal adott nekünk luxusjachton bekokainozva kurvázós, pedofil és orgiákra járó politikusokat. Ha jól emlékszem ez a „nemzeti” oldal lopja szét hazánkat immáron több mint 10 éve és ők azok akik Dubajba repkednek luxusgépeken, amíg egy ország szenved a vírustól. Amíg ezeket az embereket szolgálja ki tevékenységével, addig vállalja az ezzel járó megvetésemet.”

Egyelőre itt ért véget a szópárbaj. Úgy tűnik, már csak a kommentelők viszik tovább a témát, itt is és ott is. Szebb és csúnyább kifejezésekkel.

Rákay tudatosan képezteti magát, hogy a nemzeti és patrióta értékrendet sokakhoz eljuttathassa

Minden bizonnyal a fenti ízelítő tudatos, jól átgondolt írás, hiszen Rákay Philipet a Megafon csapata képezi, hogy sokakhoz eljusson a nemzeti és patrióta értékrend, amit képvisel. Mert elege lett abból, hogy a „balliberális, új szdszes, momentumos agymosás” ömlik rá az interneten.

A Megafon azért alakult meg, hogy kiképezhessék azokat a kommentelőket, akik úgy érzik, hogy szükségük van erre, akik úgy vélik, hogy alig jutnak levegőhöz, és akik úgy tartják, hogy a közösségi médiát elárasztották a balliberális vélemények. Az egyik támogatott partnerük Rákay Philip. A Megafon azt ígéri, hogy a képzésekre jelentkezőknek segítenek felerősíteni a hangjukat és megtalálják számukra a nemzeti érzelmű honfitársakat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...