fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Oltásra hívtak kecskeméti pedagógusokat – Pfizert kapnak, akikkel beszéltünk

- Advertisement -

Érkeznek az sms-ek a kecskeméti pedagógusoknak az oltásról. Többekkel is beszéltünk, akiket április 1-jére hívtak a kórházi rendelőintézetbe. Akikkel beszéltünk, a Pfizert kapják. Egyikük sem krónikus beteg.

Néhány napja közölte a kormányzat, hogy végül csak beoltják a pedagógusokat. Orbán Viktor úgy jelentette be, hogy „sikerül előre venni” őket. Érdekvédelmi szervezetek és ellenzéki pártok is hosszú hetek óta kérik, hogy oltsák be a pedagógusokat is, de a kormányzat kitartott (még a múltkori bejelentést megelőző napokban is) amellett, hogy nem oltják őket megszervezve, majd ha regisztrálnak és rajtuk a sor, akkor megkapják a vakcinát.

Ma írtuk meg azt a 24.hu alapján, hogy amennyiben ragaszkodik a kormány az április közepi iskolanyitáshoz, akkor sok pedagógusok úgy megy vissza dolgozni, hogy a teljes védettség még nem alakul ki bennük. Sőt, sokuk csak az első adagon lesz túl bő egy héttel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...