fbpx

FRISS HÍREK

Kunetz Zsombor: A kormány táblázata az oltásellenességet hízlalja

- Advertisement -

Rendesen odavert a kormánynak Kunetz Zombor egészségügyi szakértő. Aki maga is azzal kezdi, hogy a kormány odavert egyet az oltások felvétele ellen. Szerinte ugyenis az a táblázat, amivel a kormány az oltások hatékonyságát akarja bizonygatni, az leginkább arra jó, hogy elvegye a kedvet az oltástól.

Korábban egy biostatisztikus szégyennek nevezte ugyanezt a táblázatot, Karikó Katalin friss Széchenyi-díjas kutató pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy fontos körülményeket nem vesz figyelembe a táblázat, így csak arra nem alkalmas, amire szánták.

Kunetz Zsombor írása a 444 egészségügyi rovatában jelent meg. Nem is tudjuk, melyik mondata erősebb, ezért idetesszük az összes fontos állítását. Szóval Kunetz szerint:

  • Ismét sikerült odavernie a kormánynak az oltások felvétele ellen. Olyan tudományosan is igénytelen táblázatot közölt tegnap, amit eddig csak az egyik volt legnagyobb orvosbáró, az EMMI vezetőjének munkássága során láthattunk.
  • Sok mindenre alkalmas ez a táblázat, a reggeli mosdó ügyek mellett sajnos leginkább arra, hogy elvegye a kedvet az oltások felvételétől.
  • Eddig ugyanis az ígéret az az volt, hogy az oltások védenek a súlyos megbetegedésektől, meg a haláltól. Erre idevernek egy olyan táblázatot, amelyben azt sugallják, hogy azért ez nem így van, lám, a az oltások mellett is halnak meg emberek a járvány következtében, és nem is kevesen, de persze legjobban éppen a Pfizer vakcina után. Pedig ez szinte biztosan nem így van, csak valahogy a matek éppen csak akkor működik, amikor az einstandhoz szükséges.
  • A cél az érezhető – és ennek alárendelte a kormány az oltás biztonságát is – lenyomni a nyugati vakcinák biztonságába vetett hitet, hájpolni a keleti, kevésbé ismert kínait az orosz mellett (ez utóbbi hatékonysága valóban összemérhető, hiszen van adatunk róla.)
  • Nagyságrendi eltérések vannak a magyar adatokkal szemben, holott ott a Pfizer- Biontech volt az egyik fő oltóanyag. És nemcsak a halálozási adatokban van eltérés, az USA-ban ugyanis 84 millió beoltottra 6000 COVID fertőzés, amelyből összesen 396 kórházi kezelésre szoruló beteg és 74 haláleset volt detektálható, szemben a hazai rémadatokkal, ahol majdnem ekkora fertőzött számot mértek, nem egészen másfél millió beoltottra (1 400 490 beoltott és 5714 beoltott), 273 halálesettel párosítva. Tehát még egyszer 88 millió és 74 haláleset, míg Magyarországon másfél millió és 273 haláleset.
  • Érdekes, hogy míg az elhunytak szomorú világstatisztikáját vezetjük, addig a saját kormányunk hogyan próbál az oltások felvétele ellen kampányolni. Mert ez a táblázat semmi másra sem jó, mint az oltásellenesek táptalajának hizlalására, amit kásleri igényességgel tákoltak össze.
  • Amennyiben pedig, valahogy mégiscsak igazak lennének a kormányzati adatok, akkor helyzet még szomorúbb, hiszen az azt jelentené, hogy úgy nyit a kormány, hogy biztosan tudja nem képes garantálni az állampolgárai biztonságát, tudatosan veszélyezteti azokat.
Hasonló cikkünk:  Az SK komáromi akkugyárából nyolc embert kellett kórházba szállítani

Majd az utolsó megállapítás után így zárja a cikket: Akárcsak 35 évvel ezelőtt a szovjet hatalom a csernobili atomkatasztrófa kapcsán. Amelynek ma van az évfordulója-tesszük hozzá.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...