fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. szeptember 28., szombat

FRISS HÍREK

Orbitális hazugság, hogy oltásellenes az ellenzék!

- Advertisement -

„Mi beoltatjuk magunkat!” – közös videóban buzdít oltásra az ellenzék, miközben sorra hozzák nyilvánosságra az oltottságukat. Csakhogy a Fidesz mindent elkövet, hogy oltásellenesnek állítsa be az ellenzéket! Közben az ellenzék nem tesz mást, mint oltakozik, és a veszélyekre, problémákra hívja fel a figyelmet, mert hogy felelős állampolgárként ezt teszi az ember!

Aki politikailag visszaél az oltással, az éppen hogy a Fidesz! Az elmúlt hétvégén több olvasónk is jelezte, hogy a ceglédi oltópont előtt tartózkodott délelőtt és délután is Földi László fideszes országgyűlési képviselő! Mit keresett ott? Figyeli, esetleg listázza az embereket? Vagy puszta jelenlétével Fidesz-kampányt folytat?

Nem tudjuk. Egyet azonban tudunk, mégpedig azt, hogy már csak a járványhelyzetre tekintettel sem lett volna semmi keresnivalója az emberek között!!! Szóval, ki használja politikai célokra az oltást?

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...