fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

Szeberényi alpolgármester vidéken kampányolt – Mit szól ehhez Salacz László?

Tegnap Salacz László egy Facebook posztban a következőt írta Szőkéné Kopping Ritáról, aki a DK előválasztási jelöltje a Bács megyei 1-es választókörzetben. Nem mellesleg az 1-es és 2-es választókörzet DK-s elnöke.

“Szőkéné Kopping Rita kecskeméti önkormányzati képviselő rendszeresen megjelenik más településeken ahelyett, hogy azt a közfeladatot látná el, amelyre felhatalmazást kapott.”

Salacz László országgyűlési képviselő posztja után egy nappal, vagyis ma, Szeberényi Gyula Tamás kecskeméti önkormányzati képviselő, alpolgármester Helvécián tűnt fel, hogy hozzáérhessen azokhoz a befőzőautomatákhoz, amelyeket a békemeneteket szervező CÖF és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége ajánlott fel több környéki településnek. Erről pedig saját oldalára posztolt szöveget és fotókat. Ezen az oldalon egyébként az olvasható róla, hogy ő a 2-es számú Bács megyei választókerület elnöke. Minden bizonnyal annak a fideszes elnöke, csak ez nincs ott.

Hasonló cikkünk:  Kikértük az Elios-ügy aktáit
Hasonló cikkünk:  Visszafelé mutogat Kecskemét állapota miatt a polgármester

Ezzel pedig akár kínos helyzetbe is hozhatja párttársait. Salacz Lászlót azért, mert szerinte, akit Kecskeméten választanak meg képviselővé, az ahelyett, hogy vidéken jelenik meg, végezze azt a közfeladatot, amelyre felhatalmazást kapott. Szemereyné Pataki Klaudia polgármestert pedig azért, mert szerinte nincs most megfelelő idő politikai kampányra.

Szeberényi Gyula Tamás minden bizonnyal Zombor Gábor helyett fog indulni a Fidesz színeiben az országgyűlési választáson. Ez pont az a körzet, ahol ma megjelent ezen az eseményen. Már többször említettük, hogy minden bizonnyal ő lesz ebben a körzetben a jelölt, még egyszer sem jött rá cáfolat. Sőt, saját Facebook profilján látható a Parlament előtt fotózva. Arra a kérdésre, hogy ez a következő munkahely-e, nem tagadta. Sőt egy “Ki tudja” kérdéssel felelt.

Hasonló cikkünk:  Programajánló: Piknik és civilek a Parkban - Guba park-Vacsiköz
Hasonló cikkünk:  Felmentését kérte a tolvajt felakasztó férfi

Szeberényi Gyula Tamás úgy fejezte be, hogy a Magyar Falu Program jóvoltából fejlődik a magyar vidék, és jó vidéken élni.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...