fbpx
9.3 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Szeberényi alpolgármester vidéken kampányolt – Mit szól ehhez Salacz László?

- Advertisement -

Tegnap Salacz László egy Facebook posztban a következőt írta Szőkéné Kopping Ritáról, aki a DK előválasztási jelöltje a Bács megyei 1-es választókörzetben. Nem mellesleg az 1-es és 2-es választókörzet DK-s elnöke.

„Szőkéné Kopping Rita kecskeméti önkormányzati képviselő rendszeresen megjelenik más településeken ahelyett, hogy azt a közfeladatot látná el, amelyre felhatalmazást kapott.”

Salacz László országgyűlési képviselő posztja után egy nappal, vagyis ma, Szeberényi Gyula Tamás kecskeméti önkormányzati képviselő, alpolgármester Helvécián tűnt fel, hogy hozzáérhessen azokhoz a befőzőautomatákhoz, amelyeket a békemeneteket szervező CÖF és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége ajánlott fel több környéki településnek. Erről pedig saját oldalára posztolt szöveget és fotókat. Ezen az oldalon egyébként az olvasható róla, hogy ő a 2-es számú Bács megyei választókerület elnöke. Minden bizonnyal annak a fideszes elnöke, csak ez nincs ott.

Ezzel pedig akár kínos helyzetbe is hozhatja párttársait. Salacz Lászlót azért, mert szerinte, akit Kecskeméten választanak meg képviselővé, az ahelyett, hogy vidéken jelenik meg, végezze azt a közfeladatot, amelyre felhatalmazást kapott. Szemereyné Pataki Klaudia polgármestert pedig azért, mert szerinte nincs most megfelelő idő politikai kampányra.

Hasonló cikkünk:  Másodszor is elnapolta a bíróság a kecskeméti kézilabdás költségvetési csalás büntetőperét

Szeberényi Gyula Tamás minden bizonnyal Zombor Gábor helyett fog indulni a Fidesz színeiben az országgyűlési választáson. Ez pont az a körzet, ahol ma megjelent ezen az eseményen. Már többször említettük, hogy minden bizonnyal ő lesz ebben a körzetben a jelölt, még egyszer sem jött rá cáfolat. Sőt, saját Facebook profilján látható a Parlament előtt fotózva. Arra a kérdésre, hogy ez a következő munkahely-e, nem tagadta. Sőt egy „Ki tudja” kérdéssel felelt.

Szeberényi Gyula Tamás úgy fejezte be, hogy a Magyar Falu Program jóvoltából fejlődik a magyar vidék, és jó vidéken élni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...