fbpx
15 C
Kecskemét
2023. május 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Salacz László azon problémázik, hogy Szőkéné más településeken is megjelenik

Salacz László országggyűlési képviselő is beszállt abba a kórusba, amely azon kesereg, hogy az ellenzék az előválasztásra készül, és jelöltjeik szóróanyagokkal népszerűsítik magukat. A baloldal oltásellenességére hangoló kórusban már egy ideje benne van a képviselő, így ezen a kijelentésen már talán meg se lepődik senki.

Salacz László arra kéri az ellenzéket, hogy politikai hecckampányával ne akadályozza tovább a koronavírus elleni védekezést, sőt kéri, hogy csatlakozzon a védekezéshez. Talán a képviselő nem követi a híreket, mert akkor láthatta volna, hogy a kecskeméti ellenzék éppen ma reggel állt ki az összes képviselőjével és buzdított mindenkit az oltás felvételére.

A fideszes politikus azt is írja, hogy többen jelezték neki, hogy postaládáikban ellenzéki politikai anyagok vannak.

Az ellenzéki pártok aktivitását tekintve a Gyurcsány párt helyi szervezete kiemelkedő „teljesítményt” nyújt, ugyanis Szőkéné Kopping Rita kecskeméti önkormányzati képviselő rendszeresen megjelenik más településeken ahelyett, hogy azt a közfeladatot látná el, amelyre felhatalmazást kapott. – áll a posztban.

Csakhogy Szőkéné Kopping Rita az 1-es és 2-es választókerület DK-s elnöke is, és pártjától azt a feladatot kapta, hogy az ezekhez tartozó települések ügyeit intézze. Azt pedig nem gondolhatja Salacz László sem komolyan, hogy azzal lenne támadható bármelyik politikus vagy magyar ember, hogy egy másik településre átutazott.

Végezetül így fogalmaz:

„Ebben a helyzetben az ellenzéki képviselők már a politikai előjutásukra koncentrálnak és kizárólag kampánytevékenységre használják fel az idejüket, energiáikat.
Kecskemét és a Felső-Kiskunság országgyűlési képviselőjeként azt javaslom az érintetteknek, hogy a pártjaik közötti küzdelem helyett csatlakozzanak Magyarország koronavírus elleni küzdelméhez! Az előttünk álló egy évben lesz alkalmasabb időpont politikai kampányok megtervezésére és lebonyolítására.”
Szép, hogy Salacz László a politikai ellenfelek idejéért aggódik, ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az ellenzék előválasztásra készül, amely nem egy magyar ellenzéki ármány vagy bűn, hanem például az USA-ban is bevett szokás. Mivel október 23-ig meg akarják nevezni a Fidesz legerősebb kihívóit, ezért az előválasztáson választja meg ezeket az ellenzék. Ez pedig csak a tényleges választási kampány előtt történhet meg, és az is egyértelmű, hogy az előválasztásnak is van kampánya. Előtte. Vagyis amikor a polgármester és Salacz László is arról ír, hogy egy másik időpont talán megfelelőbb lenne ehhez, akkor ezeket a tényezőket figyelmen kívül hagyják. Az ellenzék szerint érthető, hogy a kormánypárti politikusok félnek a választástól, hiszen most először adódik össze az ellenzék jeletősebb pártjainak ereje egy országgyűlési választáson. Az önkormányzati választáson már az összefogás nagyobb városok és budapesti fideszes vezetők székét rúgta ki alóluk.
Amennyiben Salacz László indul az országgyűlési választáson a Fidesz színeiben a körzetében, akkor még az is lehet, hogy éppen Szőkéné Kopping Ritával kell megküzdenie.

 

Hasonló cikkünk:  Manipuláltak egy sajtófotót, mert a koleszigazgató fordítva fogta a nemzeti színű szalagot

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...