fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

A Fidesz-tábor üvölt Karácsony mondata miatt, közben azt bizonygatják, hogy a fideszes nők szebbek

Napok óta kiterjedt hadjárat folyik Karácsony Gergely ellen a Fidesz és holdudvara részéről, hogy micsoda otromba viselkedés volt a főpolgármester és ellenzéki miniszterelnök-jelölt részéről, hogy Orbán Viktort egy angol nyelvű interjúban kicsinek és kövérnek minősítette. A legkülönfélébb mémek jelentek meg róla, de mindegyik azt sugallja, hogy Karácsony lenéz mindenkit, aki nem olyan, mint ő. A mondatáért elnézést kért.

Korábban és most is azt igyekszik bizonygatni a fideszes holdudvar, hogy az ellenzékiek csúnyák, torzultak, sikertelenebbek és az ágyban is rosszabbul teljesítenek

Hogy mennyire álszent ez a támadás, azt már az is bizonyítja, hogy az egyik kormánypárti lap már hónapokkal ezelőtt arról írt, hogy mennyire igazat beszélt még ehhez is korábban ennek a sajtóterméknek a főszerkesztője, Bencsik András, amikor azt mondta Szabó Tímea párbeszédes képviselőre, hogy “amilyen ronda, olyan gonosz. Ilyenek jelentek meg a lapban:

Hasonló cikkünk:  Závecz: Az ellenzék tábora nagyobb, de a kormány támogatói közül többen mennének el szavazni

“Összegzésül, tudományos tényszerűséggel leszögezhető, hogy a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben. Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek. Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.”

Most lényegében erre erősített rá, és vitte tovább a fenti gondolatokat Jeszenszky Zsolt, a kormánypárti Pesti TV üdvöskéje azzal, hogy tegnap arról posztolt, hogy

Hasonló cikkünk:  30-40 százalékkal is többe kerülhet jövőre az ebéd

“Az egyik csapat szép, finom, jóindulatot sugárzó. A politikában (is) helytálló, önmagukkal és a világgal is békében élő NŐK.
A másik tagjait eltorzítja a bennük felgyűlt elemi gyűlölet. Egzaltált, kiegyensúlyozatlan, keserű szívű, haragos, kispályás bosszúálló bolsevikok.
Arcukra kiül a belső énjük.”

Majd ezt bizonyítandó, egy sorban kiabáló, grimaszoló ellenzéki politikusnőket tett ki, alájuk pedig kormánypárti politikusnőket. Ehhez pedig azt írta, hogy

“És szándékosan nem megcsinált, “bombázó” képeket választottam a kormánypárti politikusnőkről, hanem beszéd közben, természetes, emberi megnyilvánulásaik közepette készült fotókat. (Novák Katalin konkrétan egy futóverseny során ad interjút.)
Ordítva, magukból kikelve sosem látjuk őket.
Az ellenzéki nőkről pedig nem grimaszolós, rossz pillanatokban elkapott, előnytelen fotókat kerestem.
Eltorzult fejű, kontrollt, méltóságot és nőiességet teljesen elvesztett, üvöltős képeket viszont keresni sem kell róluk; ezekből rengeteg jön szembe. Az ő természetükből fakadó megnyilvánulásaik ilyenek.”

A Jeszenszky által kitett fotókat mutatjuk cikkünk fényképében. Az ember már majdnem belemegy a játékba, és hozna ide neveket, hogy ez ebből, amaz a másik listából maradt ki (vagy csak ugyanezeket az arcokat más pillanatban tenné ki), és máris mennyire más lenne a kép, amikor gyorsan rájön, mennyire szánalmas, amit a kormánypárti propagandisták művelnek. Persze tudjuk Gulyás Gergelytől, hogy a jobboldalon újságírónak lenni morális fölényt jelent.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...