fbpx

FRISS HÍREK

A polgármester férje a Neumann egyetem stratégiai igazgatója?

- Advertisement -

Kecskemét polgármesterének férje, Szemerey Szabolcs kapcsán a Neumann János Egyetem tájáról az volt a legutolsó hír, hogy lemondott a campus építését koordináló KEDO Zrt. vezérigazgatói posztjáról. Hiszen felesége az egyetemet működtető Neumann János Egyetemért Alapítvány felügyelőbizottsági tagja, amely alapítvány megvette a KEDO-t, és így pozíciója összeférhetetlen lett a felesége által betöltött pozícióval. Helyét Minda Imre vette át, aki addig a Kik-For Kft.-t vezette. Minda székébe itt Nagy Gábor ült, aki egyszerre a Kecskeméti Városfejlesztési Kft. vezetője is, de az utóbbi céget ingyen vezeti a megválasztásáról szóló polgármesteri határozat szerint.

Szemerey Szabolcs az egyetem stratégiai igazgatója?

Lezsák Sándor azonban azt posztolta ma délután a Facebook oldalára, hogy áttekintették Matolcsy Györggyel az egyetem jövőjét, és ezen a találkozón ott voltak többen az egyetemet működtető alapítvány kuratóriumából, a felügyelőbizottságából Szemereyné Pataki Klaudia, és az ő férje, Szemerey Szabolcs mint stratégiai igazgató. Feltételezzük, hogy az egyetem stratégiai igazgatója, ha már az egyetemmel kapcsolatban ültek össze.

Hasonló cikkünk:  SZÍN-TÁR: Tizenötödik alkalommal találkoznak a színművészeti egyetemek Kecskeméten

Facebook/Lezsák Sándor

Miután ez teljesen új információ, és eddig csak Lezsák Sándor említette ezt meg (aki maga is kurátor), levelet írunk az egyetemnek, hogy Szemerey Szabolcs valóban az egyetem stratégiai igazgatója-e, és mint ilyen, milyen feladatokat lát el. Azt is megkérdezzük, hogy amennyiben tényleg ilyen pozíciót tölt be, az nem összeférhetetlen-e feleségével, aki továbbra is az alapítvány felügyelőbizottsági tagja. Ha kapunk válaszokat, megírjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...