fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

A polgármester férje a Neumann egyetem stratégiai igazgatója?

Kecskemét polgármesterének férje, Szemerey Szabolcs kapcsán a Neumann János Egyetem tájáról az volt a legutolsó hír, hogy lemondott a campus építését koordináló KEDO Zrt. vezérigazgatói posztjáról. Hiszen felesége az egyetemet működtető Neumann János Egyetemért Alapítvány felügyelőbizottsági tagja, amely alapítvány megvette a KEDO-t, és így pozíciója összeférhetetlen lett a felesége által betöltött pozícióval. Helyét Minda Imre vette át, aki addig a Kik-For Kft.-t vezette. Minda székébe itt Nagy Gábor ült, aki egyszerre a Kecskeméti Városfejlesztési Kft. vezetője is, de az utóbbi céget ingyen vezeti a megválasztásáról szóló polgármesteri határozat szerint.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméten alacsony a koronavírus koncentráció a szennyvízben
Hasonló cikkünk:  Az Aldi és a Penny nyomába eredt a Lidl Kecskeméten

Szemerey Szabolcs az egyetem stratégiai igazgatója?

Lezsák Sándor azonban azt posztolta ma délután a Facebook oldalára, hogy áttekintették Matolcsy Györggyel az egyetem jövőjét, és ezen a találkozón ott voltak többen az egyetemet működtető alapítvány kuratóriumából, a felügyelőbizottságából Szemereyné Pataki Klaudia, és az ő férje, Szemerey Szabolcs mint stratégiai igazgató. Feltételezzük, hogy az egyetem stratégiai igazgatója, ha már az egyetemmel kapcsolatban ültek össze.

Facebook/Lezsák Sándor

Miután ez teljesen új információ, és eddig csak Lezsák Sándor említette ezt meg (aki maga is kurátor), levelet írunk az egyetemnek, hogy Szemerey Szabolcs valóban az egyetem stratégiai igazgatója-e, és mint ilyen, milyen feladatokat lát el. Azt is megkérdezzük, hogy amennyiben tényleg ilyen pozíciót tölt be, az nem összeférhetetlen-e feleségével, aki továbbra is az alapítvány felügyelőbizottsági tagja. Ha kapunk válaszokat, megírjuk.

Hasonló cikkünk:  Átadták a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díjait

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...