fbpx
6.6 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Bács 2-ben Király Józsefet, Bács 1-ben talán senkit nem indít az MSZP az előválasztáson

Már hivatalosan is Király József az MSZP-Párbeszéd előválasztási jelöltje Bács megye 2-es választókerületében. Az MSZP társelnöke azzal mutatta be őt, hogy jól ismeri Kecskemét és környékének dolgait, hiszen régi szereplője már a közéletnek. Kunhalmi Ágnes kiemelte, hogy emellett a civil életben is aktív Király József, ugyanakkor szociáldemokrata, zöld politikus is. A pártelnök szerint a kecskeméti városvezetés a kormányzattal egyetemben nagyon egy irányba mozdult el, és túlságosan is a Mercedes-gyárral foglalkoznak, miközben nagy lehetőségek vannak a mezőgazdaságban és a vidékben is.

Király József azzal kezdte beszédét, hogy megígéri a kecskemétieknek és a környéken élőknek, hogy nem Budapestről intézi majd az itt élők ügyeit. Ha ő lesz a képviselő, akkor mindennap tudnak vele találkozni a választók. Nem “fönt” képzeli el a folytatást, nem “fönt” képzeli el, hogy ott lesz munkahelye. Szerinte is megbillent a gazdasági és kulturális élet a Mercedes idetelepülésével, ugyanakkor nem szabad lemondani arról sem, amit őseink megálmodtak itt a homokon, és ő küzdeni fog azokért az álmokért is. Ígéretet tett arra, hogy visszahozza a fiatalokat a városba egy olyan életkörülmény megteremtésével, amely itt tartja őket. Egy igazi rendszerváltást kell 2022-ben megélni, hiszen a 30 évvel ezelőtti elképzelések a visszájára fordultak. Ennek a visszafordításáért akar dolgozni – szögezte le Király József.

Hasonló cikkünk:  Kövér Kecskeméten ellenzékiekről: Reggelire megennénk őket
Hasonló cikkünk:  Tarthatatlan állapotokról tájékoztatták a piacosok a polgármestert

A KecsUP kérdésére Dobos József városi pártelnök elmondta, hogy a jelen állás szerint az MSZP nem indít jelöltet a Bács megyei 1-es körzetben. Ugyanakkor kitért rá, hogy van még erre idő, folynak a többi párttal az egyeztetések, de arra van nagyobb esély, hogy az 1-es körzetben nem lesz a pártnak saját jelöltje.

Az ellenzéki pártok közül eddig a Momentum jelentette be hivatalosan jelöltjét a 2-es körzetben. Bodrozsán Alexandra mellé tehát most felzárkózótt Király József is az MSZP-Párbeszéd színeiben.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...