fbpx
3.4 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Ellenzéki kampány a piacon, Hadházy Ákossal is

- Advertisement -

Szombaton három ellenzéki előválasztási jelölt is a kecskeméti piacon pultozott, hogy találkozzon a szimpatizánsaival. A Bács megyei 1-es körzetben induló Lejer Zoltán, a Jobbik jelöltje, saját maga jelöltségéhez és Jakab Péter pártelnök miniszterelnök-jelöltségéhez gyűjtött aláírásokat, miközben beszélgetett az érdeklődőkkel.

Közvetlenül mellette a Bács megyei 2-es körzetben induló Király József, az MSZP-Párbeszéd jelöltje várta a kérdéseket. Ennél a standnál az élelmiszerek 18%-os ÁFÁ-jáért és a balatoni szabadstrandokért kértek aláírásokat.

A szintén a Bács megyei 2-es körzetben induló Bodrozsán Alexandra, a Momentum jelöltje, a piac egy másik pontján szólította meg a piacozókat. Neki segített be Hadházy Ákos, a fővárosban szintén a Momentum előválasztási képviselőjelöltje. A villámlátogatásra érkező országgyűlési képviselő többekkel is elbeszélgetett.

Ha érdekli mi is az az ellenzéki előválasztás, akkor ajánljuk a következő cikkünket.

Mi vezet el az ellenzéki előválasztásokig? – „kívül” és „belül” lévők harca – 1. rész

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...