fbpx
17 C
Kecskemét
2023. június 3., szombat

FRISS HÍREK

Agyrém a köbön: Felcímkézett Magyarország

„Magyarország, mi a fasz van veled, mondd csak?”

Kérdezem egy Tankcsapda szám egyik sorával. Mert elképedve látom miként dagad az az idiotizmus, amit az LMBTQ köré épített fel a kormány, és ami megint csak arra jó, hogy megossza az embereket. Mintha bárki is a gyerekekre akarná erőltetni a másságot, mintha sorokban állnának gyerekek Magyarországon, hogy elvégezzék rajtuk a nemváltoztató műtétet, amire persze gonosz szervezetek rávették őket az iskolák falain belül. De ennek vége ugye, a kormány megvédi a gyerekeket is. Világosítsák csak őket fel a szülők! Azok a szülők, akiknek a harmada -egy felmérés szerint- vallja, hogy attól meleg lesz egy gyerek, ha meleg töréténeteket mesélnek neki. Egy másik kimutatás szerint pedig a pedofilok egy része családon belülről (esetleg közeli ismerősök közül) kerül ki. Vagyis a család nem feltétlenül az a közeg, ahol a gyerekeknek a legjobbat akarják/tudják adni. A család tehát nem mindenható.

Agyrém

Soros talán már unalmas, Gyurcsány is lerágott csont, a migránsokkal is nehéz most szavazatot szerezni, hát jöjjön egy új ellenségkép. Tisztára ilyen lehetett a 30-as és 40-es évek Németországa, ahol tudatosan hergelték a zsidók ellen a közvéleményt.  Akkor az üzletekre táblát tettek, hogy vigyázz, ez zsidó bolt. Most nálunk, 2021-ben a könyvesboltoknak fel kell tüntetniük, ha „hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat” tartalmazó könyveket is árulnak. Kedves boltosok, tessék tehát elolvasni az összes könyvet, és ha valamelyikben egy nő megcsókol egy nőt, szorgosan írják ki ezt a mondatot. Mert különben jön a büntetés, ha Kocsis Máténak kezébe kerül egy ilyen könyv, és nincs kint a figyelmeztető tábla.

Hagyományostól eltérő!

Már ez mekkora elmebaj. Mintha valami csak azért norma lehetne, mert hagyományos, vagy mert régi. Nagy bajban lennénk, ha így gondolták volna az autógyártók, a TV gyárak, a gyógyszeripar, a ruhakészítők. Rongyokban zötykölődnénk, kő kerekű tragacsokon és közben nem tudnánk megnézni sehol, hogy sárkányfűvel indulunk a koronavírus ellen.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti LUK vicces-szomorú története

A könyves szektor totálisan értelmezhetetlennek tartja a rendelkezést, mert ugyan mit jelent a szexualitás öncélú mutatása és a homoszexualitás népszerűsítése? Jó kis gumiszabály, bármi beleérthető. De itt még nincs vége. Mert iskola és templom 200 méteres körzetében nem is árulhatók ilyen kiadványok. Tehát vagy elköltözik eleve a boltos (nyilván nem a templom és az iskola), vagy átolvassa az összes könyvét és gyomlálásba kezd. Vagyis egy külső kényszer hatására ritkítja a kínálatot, rontja saját piacát, amivel nyilván csökken a bevétel. És akkor a nélkülözött szerzőkről még szót sem ejtettünk.

Hasonló cikkünk:  Államtitkár válaszolt, hogy tervez-e a kormány akkumulátorgyárat Kecskemétre

De ez nem csak a konyvesboltokról és az írókról szól

Ez arról szól, hogy bármilyen faszság jöhet ezek után. Netán írják ki a strandüzemeltetők, hogy a hagyomástól eltérő nemi szerepek is tettenérhetők a napozó ágyakon? Hogy a buszon melegek is lehetnek? Hogy az étteremben akár találkozhatunk olyan vendéggel is, aki megváltoztatta a nemét, és vigyázzunk, mert ha túl közel kerülünk hozzá, esetleg elgondolkodunk egy hasonló műtéten. Erre megyünk tényleg?

Tudom, hogy megosztó lesz, de ateista világnézetemből fakadóan borzasztóan felháborít, hogy iskolák és óvodák 200 méteres körzetében templomokban, a tudománnyal ellenkezve és a nevelési intézményekben tanított anyaggal szemben azt hangoztatják, hogy a világot isten teremtette, és egyébként meg feltámadnak majd a halottak. Engem ez bosszant. És biztosan voltak már kormányon olyanok, akik így gondolták, mégsem tetettek táblát a templomok falaira, hogy a falakon túl milyen elméleteket tanítanak. És én sem tetetnék.

Minap a főtéren ültem egy padon, ahol egy férfi azzal búcsúzott egy másiktól tőlem nem messze, hogy „még a rómaiak között is voltak buzik, mekkora hülyeség, ami itt folyik.” Majd eltekert.

Eltekerhetnének már. Jó messzire.

Gunity Gábor főszerkesztő

-vélemény-

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...