fbpx

FRISS HÍREK

Elkezdődött a TanyaFeszt Cserkeszőlőn

- Advertisement -

Bár a jelenlegi időjárás nem kimondottan fesztiváli hangulatot idéz, a TanyaFeszt programjai annál inkább. Három nap tömény bulizás vár a fesztiválozókra. Napközben szellemi és sport vetélkedők, estétől élő koncertek biztosítják az aktív pihenést. Közben pedig ott a kézműves medence, a szabadidős tevékenységek, a nyugi részleg és persze a büfé.

10 órakor nyitottuk ki a kaput, jönnek is szépen a fesztiválozók, biztosan többen leszünk, mint tavaly – nyilatkozta a KecsUP-nak a főszervező Tálas Sándor, akinek a birtokán rendezik meg évről évre a fesztivált, valódi tanyasi környezetben. Innen persze az elnevezés. Tavaly az egyetlen fesztivál volt a környéken, amit a koronavírus ellenére is szabályos keretek között meg tudtak valósítani. Igaz kellett hozzá egy kis változás. Átnevezték TanyaLagzira, mindennap volt esketés, a násznép pedig a koncertekre mozoghatta le a helyben főzött finom falatokat. És már tavaly sem voltak kevesen.

Idén rögtön az első nap estéjén megrendezik a pucér maratont, ami tavaly egy közeli termőföldön valósult meg. Ügyelve a diszkrécióra, ott csak a rendezvény fotósa dolgozhatott és ő is vigyázott, milyen fotókat készített. Persze ott élőben bárki láthatta, amit nem takart textil, de ez adott a futásnak egy kellemesen bizsergető érzést. Hogy milyen arányban lesznek idén a fiúk és lányok, ki tudja. Tavaly a pasik voltak a bátrabbak.

Hasonló cikkünk:  Júniusban indul az otthonfelújítási program, alapanyag van elég, szakember már kevésbé

A fesztivál hivatalos közösségi oldalán közzétett program szerint ezekre lehet számítani ma:

16:00 Sorozatzene-kvíz
17:00 Sör-virsli Verseny
18:00 Virtual Revolution koncert
19:30 Planemo koncert
21:00 Angertea koncert
22:10 Pucérmaraton
22:30 Kései Kitérő koncert
00:00 Josef K. koncert
01:00 Dj Put in
03:00 Trackman
A linkelt Facebook oldalon ezekről részletesebben is tájékozódhatnak a kíváncsiak. A KecsUP ott lesz a kezdő napon, és élő bejelentkezésekkel, fotókkal, videókkal jövünk majd. Érdemes lesz a Facebook oldalunkat figyelni, követni, lájkolni.
Tavaly ilyennek láttuk a fesztivált. Itt és itt vannak fotók és videó.

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...