fbpx
1.8 C
Kecskemét
2022. január 27., csütörtök

FRISS HÍREK

Elérte az önkormányzati sajtót az előválasztás, de ehhez botrány kellett

Már a többedik napja tartott az ellenzéki előválasztás, amikor megírtuk, hogy az önkormányzati sajtó ingerküszöbét nem vitte át a százezreket megmozgató több napos esemény, amelyen helyben négy önkormányzati képviselő küzd meg egymással.

Mint tyúk a takonyra, 

úgy csapott le azonban az előválasztásra az önkormányzati sajtó, amikor annak két rivális jelöltje nagy nyilvánosság előtt esett egymásnak. Azt már korábban megírta a KecsUP, hogy Bodrozsán Alexandra (Momentum) és Király József (MSZP-Párbeszéd) – mindketten Bács megye 2-es körzetének jelöltjei – között adok-kapok zajlik. Mindkét fél álláspontját megjelentetve. Az önkormányzati sajtónak csak akkor lett érdekes az előválasztás, amikor már országos botránnyá dagadt az ügy, vagyis most. Bodrozsán ugyanis arról posztolt, hogy bizonyítékai szerint szavazatokat vásároltak Király József érdekében. Aki erre azt reagálta, hogy nem igaz ebből semmi, és rágalmazásért feljelenti vetélytársát. Most a hiros.hu, kizárólag Király József álláspontját közölte cikkében.

Hasonló cikkünk:  Ellenzék: Kecskeméti vállalkozó nem állíthatott óriáskereket, külföldi igen
Hasonló cikkünk:  1,3 millióra emelnék Szemereyné Pataki Klaudia polgármester fizetését januártól

A KecsUP mindkét félnek megadta a lehetőséget, 

hogy kifejtsék ez ügyben is az álláspontjukat. Ezekre várunk. Amint mindkettő nyilatkozat befut hozzánk, foglalkozunk az üggyel mi is. Közben olyan információk jutottak el hozzánk, amelyek jó eséllyel csak nálunk jelennek majd meg. Ezeket is összegyűjtjük. Vagyis a KecsUP nem hallgat el semmit. Csupán alaposan igyekszünk megírni az anyagot. Ráadásul mivel helyi ügy, nem az országos sajtó alapján akartuk eddig megjelentetni az információkat. A botrányról szóló írásunk holnap várható.

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...