fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. október 27., szerda

FRISS HÍREK

Prostik futtatásáért börtönre ítélték a vacsiközi családi nap fellépőjét

UFO Zsolti vagy Dr. Love. Sokan így ismerik Varga Zsoltot, az UFO együttes frontemberét.  Mintegy 10-11 éve keveredett gyanúba, közel egy éve elsőfokon el is ítélték amiatt, hogy svájci bordélyházba fiatal magyar nőket szervezett és utaztatott ki, akiknek a prostitúciós tevékenységéből jutalékot és havi fizetést kért. Kerítésért és kitartottságért a korábban kiszabott két év börtönt és 3 milliós büntetést jogerősen is megerősítette most a másodfokú tanács. Valamint 2,7 millió forintig vagyonelkobzásról is ítélkezett.

Kecskeméten lépett fel minap a szerelemdoktor

Az elítélt a hétvégén a vacsiközi családi napon lépett fel, amelyet a Vacsiköz Fejlődéséért Egyesület szervezett. Fellépésüknek egy részét a KecsUP élőben közvetítette. Éppen a Szerelemdoktor című számukat. Akkor még csak a hangosítással gyűlt meg a baja Dr. Love-nak és zenekarának, most már tehát egészen más jellegű gondjai is vannak.

Hasonló cikkünk:  Krímbe utaztak volna, 49-en vesztették életüket – 50 éve után is felmerülnek kérdések
Hasonló cikkünk:  125 éve a város szívében

Képkivágás a keol.hu oldalról

A Keol-on Szeberényi alpolgármester volt a családi nap főszereplője

A magát ténylegesen független hírportálként hirdető keol.hu, amely az elmúlt években több tízmilliós önkormányzati forrást kapott, Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester fotóival számolt be az eseményről. Így történhetett meg, hogy a feltöltött 15 darab fotóból 10 fotón szerepel az alpolgármester, családot nem igen látni a képeken.

Az elmúlt években kapott önkormányzati milliók egy részét azért kapta a Keol, hogy saját eszközeivel elkészített, fotókkal illusztrált anyagokkal számoljon be a városban zajló kulturális, gazdasági, oktatási és sport eseményekről.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...