fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

A Hiros.hu Facebook oldala idézte Szeberényit, majd javította a bakit

- Advertisement -

Tegnap megírtuk, hogy baki csúszott Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester bejelentésébe, amelyben azt tudatta tegnap délben, hogy a Bács megyei 2-es választókörzetben ő indul a kormánypártok színeiben a tavaszi parlamenti választáson. Felsorolta ugyanis az ide tartozó településeket mint amelyek számíthatnak rá, de kimaradt Szentkirály. Két és fél óra múlva javította a bakit.

Az önkormányzati sajtó kicsit később reagált. Bár a hiros.hu cikkében már tegnap is olvasható volt a javított verzió (vagyis kiegészítve Szeberényi posztja Szentkirállyal), de a Facebook oldalra kitett cikk felvezetőjét csak ma délelőtt javították, vettük észre a Facebook szerkesztési előzményekben.

Facebook/Hiros.hu

Így most már a Kecskemétet érintő egyik körzetben (Bács 2.) biztos az ellenzéki Bodrozsán Alexandra és a kormánypárti Szeberényi Gyula Tamás csatája. A másik körzetben (Bács 1.) az ellenzéki Szőkéné Kopping Rita már biztosan ott lesz a szavazólapokon, és csoda lenne, ha nem a Fidesz-KDNP-s Salacz László, jelenlegi képviselő lenne a nagy riválisa. Ahogyan tegnap írtuk: miután jó eséllyel a kettes körzetben (ha lesz is más induló) vagy Bodrozsán vagy Szeberényi lesz a győztes, időközi önkormányzati választásra kerül sor, miután mindketten egyéni körzetben nyertek mandátumot a 2019-es helyhatósági választáson.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...