fbpx

FRISS HÍREK

Elég a politikai pedofíliából!

- Advertisement -

Győrben a vízi élménypark újabb 900 millió forinttal drágult, Borsodban szórják a Nyomtass te is!-t és Kecskeméten fakivágás borzolja a kedélyeket. Lapszemle.

Ugytudjuk.hu: Újabb 900 millió forinttak drágult a győri vízi élménypark, így már 22,4 milliárd forintba kerül

Bár Győr idei költségvetésére a megszorítások a jellemzők, egy terüelte van a városnak, ami úgy látszik a mostani fideszes városvezetésnek minden pénzt megér: a vízi élménypark, ami most újabb 900 millió forinttal drágult. A létesítmény végösszege így most 22 milliárd 400 millió forint. A drágulás miértjét Pollreisz Balázs (DK-MSZP-LMP-Momentum-Jobbik) önkormányzati képviselő a költségvetési bizottság ülésén kérdezte meg ám választ nem kapott. 

Borsod24.hu: “Ez egy igazmondó lap” | A Nyomtass Te is! aktivistáival jártuk a borsodi falvakat

“Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 335 település lélekszáma nem éri el a háromezret. A kistelepüléseken az emberek szinte kizárólag a kormányzat által befolyásolt médián keresztül tájékozódnak. A Nyomtass te is! mozgalom célja, hogy az ország legnehezebben elérhető kistelepüléseire is eljuttassa minden héten azokat a valós híreket, amelyeket a kormány igyekszik az emberek elől eltitkolni” mondták magukról korábban a Nyomtass te is! aktivistái.

Hasonló cikkünk:  Először számolt be a mini-Dubaj építtetője a tervekről

kecsup.hu: Fákat vágnának ki a belvárosban egy parkolóház- és bevásárlóközpont miatt, ami 12 méter magas is lehet

A területet 80%-ban beépíthetővé tennék, a zöldfelületet 10%-ban minimalizálnák, az épületmagasságot pedig 12 méterben maximalizálnák. A parkolóház- és üzletközpont terve a város közgyűlése által elfogadotta klíma- és környezetvédelmi célokat figyelmen kívül hagyja, valójában azokkal teljesen ellentétes hatások érvényesülnének. Tiltakoznak a civilek.

Jövő TV: Elég a politikai pedofíliából!

Az elmúlt évben a kormánypárt igen nagy hangsúlyt fektetett az LMBTQ-témára. Noha nem éppen támogatói szempontból ragadták meg a kérdést. Mi több, mint tudjuk, népszavazást is tartanak ebben a témában idén áprilisban a választásokkal párhuzamosan. A fő üzenet: Hagyják békén a gyermekeinket! Azonban nem mindegy, hogy ezt valójában kiknek kellene üzenni!

A kecsup-on már több soron említettük az alapjogok biztosának felszólítását, amelyben azt kéri, politikusok ne kampányoljanak gyerekekkel. Decemberben éppen Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester kapcsán írtuk meg, hogy gyerekekkel kampányolt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...