fbpx
25.5 C
Kecskemét
2022. május 16., hétfő

FRISS HÍREK

Ünnepeljen egyedi, KecsUP-os kokárdával!

Bő két hét múlva, március 15-én ünnepeljük 1848 hőseit, az akkori szabadságharcosokat. És ezen a napon ünnepeljük a rendszerváltás óta a magyar sajtót is, amelynek kívánjuk újra a szabadságát. Az áprilisi választások előszobájában ennek most még nagyobb jelentősége van, mint korábban.

Itt a KecsUP-os kokárdák

Erre az ünnepre a KecsUP egyedi kokárdákkal készült. A középen lévő zöld négyszögben a KecsUP zöld logója jelenik meg a felfelé mutató nyíllal (KecsUP: Kecs=Kecskemét, az UP arra utal, hogy fel, előre, gyerünk…) Szeretnénk, ha sokan lennének, akik velünk, általunk élnék meg a szabadságot és magyarságukat március idusán.

A KecsUP-os kokárdáért nem kell mást tenni, mint egy egyszeri támogatást küldeni kiadónk részére, az Áramlat Alapítványnak. Ezzel is támogatva munkánkat, hogy továbbra is legyen Kecskeméten olyan sajtó, ahol lehet kritikus cikkeket írni, ahol lehet bírálni a hatalmat, és ahol lehet olyan témákat feszegetni, amelyekről a többi sajtó nem ír, nem írhat.

Hasonló cikkünk:  Hazai és határon túli, magyar nyelvű színészképző intézmények hallgatói találkoznak Kecskeméten

Postán küldjük a kokárdát a támogatóknak

Miután az ünnepig már csupán bő két van hátra, azoknak a támogatóknak tudjuk addig biztosan kiküldeni a kokárdát postán, akik még ezen, vagy a jövő héten elküldik részünkre a támogatást a következő számlaszámra:

Áramlat Alapítvány

10918001-00000110-65750012

1000-2000 forint is támogatás. Minden fillérnek örülünk és jó helye van. Nem a támogatás mértéke számít tehát, hanem a gesztus. Fontos, hogy a megjegyzés rovatba írják bele a címet, ahova kérik postázni a kokárdát.
Rendeld meg gyorsan, egyszerűen!

Hasonló cikkünk:  Hülye járások napja Kecskeméten - VIDEÓ

Töltsd ki az alábbi űrlapot és már postázzuk is számodra  a kokárdát és közben emailben elküldjük a támogatás átutalásához szükséges adatokat.


Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...