fbpx

FRISS HÍREK

Szövetség: A kecskeméti Fidesz a putyini diktatúra és agresszió mellé állt

- Advertisement -

Az ellenzéki Szövetség frakció közleményben tudatta, hogy a kecskeméti Fidesz-KDNP a putyini diktatúra és agresszió mellé állt. Szó szerintezt írták:

„Madarat tolláról, embert barátjáról…

 A mai napra a Szövetség a Hírös Városért Egyesület Frakciója rendkívüli közgyűlést kezdeményezett az orosz invázió és agresszió elítélésének témájában. A Kecskeméti Fidesz-KDNP frakciója kivonulásával bojkottálta a közgyűlés megtartását.

A Fidesz-KDNP tizenkét éves orosz barátsága ez alkalommal is bebizonyosodott. A kecskeméti FIDESZ-KDNP a putyini diktatúra és agresszió mellé állt.

Az Orbán-kormány külügyminisztere közvetlenül a háború előtt vette át legmagasabb orosz kitüntetést, a ,,Barátság Érdemrendet” Moszkvában. A Fidesz-KDNP helyi politikus elvtársai a mai napon is megszolgálták ezt az elismerést.

Kecskemét, 2022. 03. 23.

Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...