fbpx
7.8 C
Kecskemét
2024. március 1., péntek

FRISS HÍREK

Szövetség: A kecskeméti Fidesz a putyini diktatúra és agresszió mellé állt

- Advertisement -

Az ellenzéki Szövetség frakció közleményben tudatta, hogy a kecskeméti Fidesz-KDNP a putyini diktatúra és agresszió mellé állt. Szó szerintezt írták:

„Madarat tolláról, embert barátjáról…

 A mai napra a Szövetség a Hírös Városért Egyesület Frakciója rendkívüli közgyűlést kezdeményezett az orosz invázió és agresszió elítélésének témájában. A Kecskeméti Fidesz-KDNP frakciója kivonulásával bojkottálta a közgyűlés megtartását.

A Fidesz-KDNP tizenkét éves orosz barátsága ez alkalommal is bebizonyosodott. A kecskeméti FIDESZ-KDNP a putyini diktatúra és agresszió mellé állt.

Az Orbán-kormány külügyminisztere közvetlenül a háború előtt vette át legmagasabb orosz kitüntetést, a ,,Barátság Érdemrendet” Moszkvában. A Fidesz-KDNP helyi politikus elvtársai a mai napon is megszolgálták ezt az elismerést.

Kecskemét, 2022. 03. 23.

Szövetség a Hírös Városért Egyesület frakciója”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban

A lassan fél éve folyó bértárgyalások során nem közeledtek eléggé az álláspontok - közölte a Vasas Szakszervezeti Szövetség. Ezért...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...