fbpx

FRISS HÍREK

Időközi választás: a Fidesz és a Szövetség összeszedte a szükséges ajánlást

- Advertisement -

Lényegében ahogy elkezdték, máris összegyűjtötte a szükséges 60 darab aláírást Jánosi István a Fidesz-KDNP jelöltje és Kalló Julianna a Szövetség jelöltje is a 9. választókerületben.

A kormánypárti jelölt azt tudatta Facebook oldalán, hogy rekord gyorsasággal lettek meg az ajánlások. A szükséges kétszerese, vagyis tehát akkor 120 darab legalább. A Szövetségtől megtudtuk, hogy pár óra alatt összeszedték ők is, lényegében két utcából meglett a szükséges mennyiségű aláírás, de ők ebből nem csinálnak vesrenyt.

Jánosi István annyit írt még, hogy

„Rövidesen minden háztartást személyesen felkeresek, hogy megosszam a városrészhez tartozó elképzeléseimet és megvitassam azokat Önökkel.”

A Szövetségnél elmondták, hogy sok helyen panaszkodnak a kerület állapotára. Ezeket meghallgatják, amilyen felvetést lehet, beépítenek a programba. Júius 1-ig folytatják az aláírsok gyűjtését és minél több lakossal beszélgetnek.

Hasonló cikkünk:  Hirtelen "sivatag" közepén találta magát a béka

Amint hitelesíti a választási bizottság az aláírásokat, úgy Jánosi István és Kalló Julianna hivatalos jelöltek lesznek.

A gyűjtésről mindkét jelölt fotót is posztolt.

Facebook/Jánosi István

Facebook/Kalló Julianna

 

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...